Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝαι στις διακοπές στην Ελλάδα, λένε οι Βρετανοί, παρά τα επεισόδια
Οι Βρετανοί τουρίστες επιλέγουν διακοπές στην Ελλάδα

Ναι στις διακοπές στην Ελλάδα, λένε οι Βρετανοί, παρά τα επεισόδια

Το τουριστικό ρεύμα για την Ελλάδα θα συνεχίσει -υπό προϋποθέσεις- να παραμένει έντονα ανοδικό, αβαφέρει σε συνέντευξη΄του στην "Καθημερινή" ο Willie Stewart, πρόεδρος κοινοπραξίας 800 ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Βρετανία.

“Η Ελλαδα παραμένει ασφαλής χώρα για τους τουρίστες», τονίζει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Willie Stewart, πρόεδρος κοινοπραξίας 800 ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Βρετανία, με ετήσιο τζίρο 3 δισ. σευρώ.

Ο κ. Στιούαρτ αναφέρει ότι μεγάλη μερίδα τουριστών προτιμά στην Ελλάδα τα όμορφα ελληνικά νησιά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας σε σχέση με άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τουριστικό ρεύμα για την Ελλάδα θα συνεχίσει υπό προϋποθέσεις να παραμένει έντονα ανοδικό, ενώ προσθέτει ότι η χώρα θα πρέπει να επενδύσει περισσότερο σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και πως το νέο μοντέλο τουρισμού απαιτεί περισσότερες δραστηριότητες εκτός ξενοδοχείου όπως γκολφ, ιππασία, σπορ θαλάσσης κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024