Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝεκροί οι 7 απαχθέντες ξένοι στην Υεμένη
Διασώθηκαν δύο παιδιά

Νεκροί οι 7 απαχθέντες ξένοι στην Υεμένη

Αξιωματούχος των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας που δεν θέλησε να αναφέρει το όνομά του δήλωσε ότι επτά από τους εννέα ξένους, στην πλειοψηφία τους Γερμανοί, που απήχθησαν την περασμένη εβδομάδα στη […]

Αξιωματούχος των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας που δεν θέλησε να αναφέρει το όνομά του δήλωσε ότι επτά από τους εννέα ξένους, στην πλειοψηφία τους Γερμανοί, που απήχθησαν<...> την περασμένη εβδομάδα στη βόρεια Υεμένη, βρέθηκαν σήμερα νεκροί και μόνο δύο παιδιά κατόρθωσαν να γλυτώσουν. Επτά Γερμανοί-ένα ζεύγος, τρία παιδιά και δύο νοσοκόμες-ένας Βρετανός μηχανικός και ένας Νοτιοκορεάτης- απήχθησαν σε ορεινή περιοχή της επαρχίας Σανάα (βόρεια), ανακοίνωσε το υπουργείο Aμυνας της χώρας. Νωρίτερα, κυβερνητικές και τοπικές πηγές είχαν αναφέρει ότι βρέθηκαν νεκρές τρεις Γερμανίδες.

Στη Νοσούρ, ηγέτης φυλής επιβεβαίωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο τον θάνατο επτά ομήρων και τόνισε ότι «επτά από τους εννέα ομήρους που συνελήφθησαν σκοτώθηκαν». Η ακριβής ημερομηνία της απαγωγής δεν έγινε γνωστή. Η Υεμένη, η φτωχότερη χώρα του αραβικού κόσμου, βρίσκεται αντιμέτωπη με περιοδικές εξεγέρσεις στο βορρά, με ένα αυτονομιστικό κίνημα στο νότο και με την κλιμακούμενη δράση της Αλ Κάιντα σε διάφορες περιοχές της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024