Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο από την Air France για Γλασκόβη – Σκωτία
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο από την Air France για Γλασκόβη – Σκωτία

Από τις 27 Μαρτίου 2016 και καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, εγκαινιάζεται μια νέα καθημερινή πτήση μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και Γλασκόβης.

Από τις 27 Μαρτίου 2016 και για όλη τη θερινή περίοδο του 2016 η Air France θα προσφέρει μια νέα καθημερινή πτήση μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και του αεροδρομίου της Γλασκόβης στη Σκωτία. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A318, χωρητικότητας 131 θέσεων.

“Η έναρξη των πτήσεων προς Γλασκόβη το επόμενο καλοκαίρι αποδεικνύει την επιθυμία μας να εξυπηρετήσουμε τις αναπτυσσόμενες αγορές. Αυτές οι νέες πτήσεις από το Παρίσι θα εμπλουτίσουν την προσφορά μας προς την Σκωτία, μία περιοχή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο από οικονομική όσο και από τουριστική άποψη”, δήλωσε ο Frédéric Gagey, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Air France.

Πρόγραμμα καθημερινών πτήσεων (σε ισχύ από 27 Μαρτίου 2016)  

  • AF1056: Αναχώρηση από Παρίσι-Charles de Gaulle στις 7:30πμ, άφιξη στη Γλασκόβη στις 8:15πμ
  • AF1057: Αναχώρηση από τη Γλασκόβη στις 9:00 πμ, άφιξη στο Παρίσι – Charles de Gaulle στις 11:50 πμ.

Με την ένταξη της νέας αυτής πτήσης από το Παρίσι, η Air France προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πετάξουν σε έναν από τους πιο δυναμικούς προορισμούς της Σκωτίας, που απολαμβάνει έντονη οικονομική και τουριστική ανάπτυξη. Κάθε χρόνο, περίπου 15 εκατ. επισκέπτες ταξιδεύουν προς τη Σκωτία, για επαγγελματικούς αλλά και για τουριστικούς λόγους.  

Επιπλέον, αναχωρώντας από τη Γλασκώβη, οι επιβάτες της Air France μπορούν να επωφεληθούν από τις πολύ καλές συνδέσεις στο δίκτυο μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας, μέσω του κόμβου του Παρισιού-Charles de Gaulle.

Το νέο αυτό δρομολόγιο της Air France έρχεται να προστεθεί στις τέσσερις καθημερινές πτήσεις που εξυπηρετούνται από την KLM Royal Dutch Airlines, μεταξύ Γλασκόβης και του κόμβου του αεροδρομίου του Άμστερνταμ Schiphol.

Αυτόν το χειμώνα, ο Όμιλος Air France-KLM προσφέρει 147 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 3 προορισμούς στη Σκωτία: Αμπερντίν, Εδιμβούργο και Γλασκόβη. Το καλοκαίρι του 2016 ο όμιλος επεκτείνει τη δραστηριότητά του με μια νέα πτήση που θα εξυπηρετείται από την Air France με προορισμό τη Γλασκόβη και αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024