Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη ο ΣΤΕΚ

Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη ο ΣΤΕΚ

Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ, με γενικό τίτλο `Η Ανταγωνιστικότητα της Κυπριακής Τουριστικής Επιχείρησης σε Κρίσιμη Καμπή: Προβλήματα και Προοπτικές`, διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2005, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου – ΣΤΕΚ στη Λεμεσό…

Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ, με γενικό τίτλο `Η Ανταγωνιστικότητα της Κυπριακής Τουριστικής Επιχείρησης σε Κρίσιμη Καμπή: Προβλήματα<...>και Προοπτικές`, διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2005, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου – ΣΤΕΚ στη Λεμεσό.

Το Φόρουμ απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθυντές και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη στους τομείς του τουρισμού, ταξιδίων και ξενοδοχείων, καθώς επίσης και σε αξιωματούχους Δημοσίων Αρχών και Υπηρεσιών της Κεντρικής Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΚΟΤ, των Τουριστικών Φορέων του ιδιωτικού τομέα, των Συντεχνιών και γενικά σε επαγγελματίες που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην Τουριστική Βιομηχανία.

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν στο Φόρουμ από διαπρεπείς κύπριους και ξένους ομιλητές, έχουν διαμορφωθεί κατόπιν αξιολόγησης των βασικών στοχεύσεων, καθώς και των θεμελιωδών δράσεων, που επιβάλλει η νέα αναπτυξιακή στρατηγική για τον τουρισμό, που θεωρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις για να δοθεί μια νέα, ποιοτικά αναβαθμισμένη, ξεχωριστή και ανταγωνιστική διάσταση στο τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τις εργασίες του Φόρουμ θα χαιρετίσουν οι Υπουργοί Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.κ. Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Ταλιαδώρος, καθώς και ο Πρόεδρος του ΚΟΤ κ. Φώτης Φωτίου. Επίσης, οι εν λόγω Υπουργοί, καθώς και ο Πρόεδρος του ΚΟΤ θα βραβεύσουν ξενοδοχειακές μονάδες, που έχουν να επιδείξουν αξιόλογα επιτεύγματα στους τομείς της υιοθέτησης ποιοτικών και περιβαλλοντικών προτύπων διεθνών προδιαγραφών, της διενέργειας επενδύσεων για ποιοτική αναβάθμιση και εμπλουτισμό των προσφερομένων υπηρεσιών και ανέσεων, καθώς και της υιοθέτησης σύγχρονων διαδικασιών και πρακτικών προς διασφάλιση ψηλών επιπέδων ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024