Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε ηλεκτρονική εταιρία κρατήσεων ο τέως πρόεδρος της ABTA

Σε ηλεκτρονική εταιρία κρατήσεων ο τέως πρόεδρος της ABTA

Ο πρώην διευθυντής πωλήσεων του Travelscene και πρώην πρόεδρος της ABTA, κ. John Harding, ανήκει πλέον στο δυναμικό της εταιρίας Trustaccommodation, που ειδικεύεται στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών για κρατήσεις σε […]

Ο πρώην διευθυντής πωλήσεων του Travelscene και πρώην πρόεδρος της ABTA, κ. John Harding, ανήκει πλέον στο δυναμικό της εταιρίας<...> Trustaccommodation, που ειδικεύεται στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών για κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Ο κ. Harding ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων στην εταιρία, η οποία είναι μόλις ενός χρόνου και προσφέρει ηλεκτρονικές κρατήσεις σε τουριστικά γραφεία για περισσότερα από 1.500 ξενοδοχεία.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο κ. Harding παραιτήθηκε πέρσι από τη θέση του προέδρου της ABTA, έπειτα από την οικονομική κατάρρευση του Travelscene. Έτσι, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από 1η Μαρτίου, ηγούμενος μιας ομάδας έξι ατόμων, στην οποία ως product manager θα είναι ο κ. Simon Barnes και marketing manager ο κ. Andy Baker.

Ο κ. Harding δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “ανέλαβα αυτή τη θέση, αφού πρωτίστως η εταιρία είχε υιοθετήσει όλους εκείνους τους απαραίτητους παράγοντες επιτυχούς λειτουργίας, στα πλαίσια του τωρινού ταξιδιωτικού περιβάλλοντος”. Μάλιστα, τόνισε ότι “η εταιρία προσφέρει πλήρη οικονομική προστασία σε όλους τους πελάτες”.

Η εταιρία Trustaccommodation είναι μέλος του Travel Trust Association και προσφέρει προστασία, τοποθετώντας τα χρήματα των πελατών σε ασφαλές μέρος, έως ότου ο πελάτης ταξιδέψει και το ξενοδοχείο πληρωθεί. “Τα προϊόντα μας έχουν ανταγωνιστικές τιμές και διαρκώς ανανεώνονται, έτσι ώστε να μπορούμε να αντιδράσουμε γρήγορα στις συνεχείς αλλαγές των καταναλωτικών τάσεων και της ζήτησης”, πρόσθεσε ο κ. Harding.

Ο Γενικός Διευθυντής της Trustaccommodation, κ. Haim Perry μιλώντας για τον κ. Harding, σημείωσε ότι “η εμπειρία και το προφίλ του θα επιβεβαιώσουν την θέση της εταιρίας ως ηγέτιδας στο χώρο των παραδοσιακών ηλεκτρονικών κρατήσεων και είμαστε σίγουροι ότι με την ηγεσία του κ. Harding, η Trustaccommodation θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία, με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024