Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές κομητείες των ΗΠΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολλές κομητείες των ΗΠΑ

Τις χειρότερες καιρικές συνθήκες των τελευταίων 100 ετών αντιμετωπίζουν από την περασμένη εβδομάδα αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, με τις καταιγίδες και τις πλημμύρες να σαρώνουν τα πάντα, παρασέρνονταςστο θάνατο τουλάχιστον […]

Τις χειρότερες καιρικές συνθήκες των τελευταίων 100 ετών αντιμετωπίζουν από την περασμένη εβδομάδα αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, με τις καταιγίδες και τις πλημμύρες να σαρώνουν τα πάντα, παρασέρνοντας<...>στο θάνατο τουλάχιστον 25 άτομα.

Χάριν στις προσπάθειες των διασωστών δεκάδες κάτοικοι απομακρύθηκαν με βάρκες την περασμένη Πέμπτη από τα σπίτια τους στο Οχάιο, που είχε μετατραπεί σε απέραντη λίμνη, ενώ σφοδρές καταιγίδες έπληξαν τις προηγούμενες μέρες το Σικάγο και το Ιλινόις, με αποτέλεσμα δεκάδες δέντρα να ξεριζωθούν και οι πολιτείες να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση για αρκετές ώρες.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έκλεισαν για μερικές ώρες τα δύο αεροδρόμια του Σικάγου, ενώ στα προάστια της πόλης σταμάτησαν και τα δρομολόγια των τρένων. Εξαιτίας της κακοκαιρίας γκρεμίστηκε και μια στέγη αποθήκης, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό 40 ατόμων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024