Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτην Κω οι διευθυντές της ANTOR

Στην Κω οι διευθυντές της ANTOR

Στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της ABTA, Association of British Travel Agents, που έγινε στην Κω βρέθηκαν στο νησί οι διευθυντές των γραφείων εξωτερικού των Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού (ANTOR), μιας […]

Στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της ABTA, Association of British Travel Agents, που έγινε στην Κω βρέθηκαν στο νησί οι διευθυντές των γραφείων εξωτερικού<...> των Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού (ANTOR<.>), μιας και ο πρόεδρος της Ένωσης τους ANTOR κ. Πάνος Αργυρός έδωσε κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Hippocrates.

Ο κ. Πάνος Αργυρός, διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο, στο λόγο που έδωσε κατά τη διάρκεια του κοκταίηλ χαιρέτησε την επιτροπή που έχει δημιουργηθεί από την ABTA και την ANTOR και τον πρόεδρό της κύριο Angelo Carraro, ο οποίος μάλιστα ήταν εκείνη την στιγμή παρών. Όπως ανέφερε ο κύριος Αργυρός, στόχος της επιτροπής είναι η ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων και η εύρεση λύσεων με στόχο την βελτίωση της αγοράς για την καλύτερη ικανοποίηση και του κοινού αλλά και των τουριστικών πρακτόρων. Ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την επιτροπή είναι η ασφάλεια στους τουριστικούς προορισμούς το οποίο ερευνάται με την βοήθεια του FTO. Ένα δεύτερο θέμα με το οποίο ασχολείται η επιτροπή είναι η εκπαίδευση των τουριστικών πρακτόρων για τα τουριστικά προϊόντα που προσφέρουν οι διάφοροι προορισμοί.

Η ANTOR έχει 89 μέλη, και καταβάλει προσπάθειες να ενδυναμώσει την θέση της στο παγκόσμιο προσκήνιο. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΒΤΑ κ. Colin Trigger, που επίσης ήταν παρών στην εκδήλωση είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης, στόχος είναι η εξάπλωση της Αγγλικής τουριστικής αγοράς ώστε όλοι οι προορισμοί-μέλη να επωφελούνται από τον μεγαλύτερο αριθμό Άγγλων τουριστών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024