Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑδυναμία κατανόησης του τουριστικού ανταγωνιστικού περιβάλλοντος των γειτονικών χωρών
Απάντηση της Α. Γκερέκου σε δήλωση του Κ. Μαρκόπουλου

Αδυναμία κατανόησης του τουριστικού ανταγωνιστικού περιβάλλοντος των γειτονικών χωρών

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με την απάντηση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κ. Μαρκόπουλου, σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τη σύγκριση τιμών στις τουριστικές υπηρεσίες μεταξύ…

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Aντζελα Γκερέκου, σχετικά με την απάντηση του υπουργού<...> Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κ. Μαρκόπουλου, σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τη σύγκριση τιμών στις τουριστικές υπηρεσίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Τουλάχιστον ως `ατυχής` μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή απάντηση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Μαρκόπουλου, όταν ερωτηθείς για τη σύγκριση τιμών μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, χρησιμοποίησε το επιχείρημα της σύγκρισης μεταξύ `μουσουλμανικού` και `ορθόδοξου` πολιτισμού. Το επιχείρημα αυτό του κ. υπουργού, αποτελεί άλλη μία απόδειξη της πλήρους αδυναμίας κατανόησης του τουριστικού ανταγωνιστικού περιβάλλοντος των γειτονικών χωρών και, φυσικά, απόδειξη του ότι για άλλη μία χρονιά -και μάλιστα, αυτή την κρίσιμη χρονιά- τα πράγματα στον ελληνικό τουρισμό εξελίσσονται χωρίς την παραμικρή στρατηγική και στόχο.

Πέραν όλων των υπολοίπων, παρόμοια ολισθήματα, ειδικά τις συγκεκριμένες ημέρες, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, για πολλούς και ευνόητους λόγους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024