Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤαινία-promo των κοσμηματοπωλών συνδέει το ελληνικό κόσμημα με τον τουρισμό
Τουριστική πολιτική

Ταινία-promo των κοσμηματοπωλών συνδέει το ελληνικό κόσμημα με τον τουρισμό

GEREKOU

Η ταινία “Love in the making. A way of life for Greek Jewelers” συνδέει το ελληνικό κόσμημα με τη διαχρονία του ελληνικού πολιτισμού.

Την ανάγκη να στηριχθεί το ελληνικό κόσμημα και μέσω του δημιουργικού τουρισμού, όπου ο επισκέπτης δεν αναζητά απλά εμπειρίες, αλλά τις συνδημιουργεί με τις τοπικές κοινότητες, υπογράμμισε η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, προλογίζοντας την προβολή της ταινίας “Love in the making. A way of life for Greek Jewelers”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 36ης Διεθνούς Έκθεσης “Athens International Jewellery Show”.

Η ταινία δημιουργήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), με βασικό στόχο να συνδέσει το ελληνικό κόσμημα με τη διαχρονία του ελληνικού πολιτισμού και να το προβάλει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η κα Γκερέκου αναφέρθηκε στη μακραίωνη ιστορία του ελληνικού κοσμήματος, σημειώνοντας πως αποτελεί τεράστιο και πολύτιμο κομμάτι του πολιτισμού μας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: “Ο τουρισμός πρέπει να συμβαδίζει με τον υλικό και τον άυλο πολιτισμό. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του ελληνικού τουρισμού μπορούν να ευνοήσουν πολλαπλά και τον κλάδο του κοσμήματος”.

Ακόμα, αναφέρθηκε στα ψηφιακά μέσα του ΕΟΤ, μέσω των οποίων προωθούνται διεθνώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο τομέας των τουριστικών αγορών (shopping) σε κάθε γωνιά της χώρας, και διαβεβαίωσε ότι ο οργανισμός θα συμβάλει με όλα τα μέσα που διαθέτει στην πολύμορφη προβολή της δουλειάς των Ελλήνων δημιουργών.

Την ταινία σκηνοθέτησε η Ειρήνη Στείρου και έχει διάρκεια 9.30΄.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024