Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑirSea Lines: Αναστολή πτήσεων λόγω απρόσμενων καθυστερήσεων

ΑirSea Lines: Αναστολή πτήσεων λόγω απρόσμενων καθυστερήσεων

Απρόσμενες καθυστερήσεις στην παράδοση νέων αεροσκαφών ήταν η αιτία που οδήγησε την εταιρία υδροπλάνων ΑirSea Lines να αναστείλει, όπως τόνίζει, τις πτήσεις της στο Αιγαίο. Όπως μάλιστα εξηγεί, οι καθυστερήσεις […]

Απρόσμενες καθυστερήσεις στην παράδοση νέων αεροσκαφών ήταν η αιτία που οδήγησε την εταιρία υδροπλάνων ΑirSea Lines να αναστείλει, όπως τόνίζει, τις πτήσεις της στο Αιγαίο. Όπως μάλιστα εξηγεί, οι καθυστερήσεις αυτές<...>οφείλονται κυρίως στους καινούργιους κανονισμούς της EASA, που απαιτούν την εγκατάσταση ενός συμπληρωματικού συστήματος, που μέχρι πρόσφατα δεν ήταν απαιτούμενο.

Με την άφιξη των νέων αεροσκαφών η εταιρία ΑirSea Lines θα επαναδραστηριοποιηθεί και πάλι στο Αιγαίο. Μέχρι τότε τα δύο υπάρχοντα και ήδη αναβαθμισμένα πλέον αεροσκάφη της εταιρίας θα χρησιμοποιούνται στο Ιόνιο, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις εκεί υποχρεώσεις του επιβατικού κοινού.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η ΑirSea Lines εκφράζει την βαθιά της λύπη για την ατυχή και δυσάρεστη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, πλην όμως επισημαίνει “το τελικό αποτέλεσμα αποβλέπει στην βελτιωμένη ασφάλεια και σταθερότητα στο επιχειρησιακό μας έργο που παραμένει ο κύριος στόχος μας”. “Ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες και συνεργάτες μας γιΆ αυτήν την παρέκκλιση και προσβλέπουμε σε αυξημένες και βελτιωμένες υπηρεσίες στις περιοχές του Ιονίου και Αιγαίου στις επόμενες εβδομάδες” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024