Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπεφασίσθη η ίδρυση μουσείου και η διοργάνωση έκθεσης για τον ιαματικό τουρισμό

Απεφασίσθη η ίδρυση μουσείου και η διοργάνωση έκθεσης για τον ιαματικό τουρισμό

Την δημιουργία ενός Μουσείου Ιαματικού Τουρισμού, όπως επίσης και την διοργάνωση έκθεσης για την εναλλακτική αυτή μορφή τουρισμού αποφάσισε χτες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών της Ελλάδας, στα πλαίσια τακτικής συνεδρίασης, που πραγματοποίησε…

Την δημιουργία ενός Μουσείου Ιαματικού Τουρισμού, όπως επίσης και την διοργάνωση έκθεσης για την εναλλακτική αυτή μορφή τουρισμού<…>αποφάσισε χτες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών της Ελλάδας, στα πλαίσια τακτικής συνεδρίασης, που πραγματοποίησε.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου, ο οποίος είναι και δήμαρχος του Κιλκίς, κ. Δημήτρης Τερζίδης, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο, που προωθεί η Κυβέρνηση για τον ιαματικό τουρισμό και πρότεινε για το θέμα αυτό την πραγματοποίηση μιας συνάντησης με εκπροσώπους του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Επίσης, στα πλαίσια της συνεδρίασης απεφασίσθη η στήριξη του αιτήματος του δήμου Υπάτης και των τοπικών φορέων προς την `Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.` για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Υπάτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024