Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑύξηση των συνεδρίων στην Θεσσαλονίκη – Έκδοση νέου επισήμου οδηγού

Αύξηση των συνεδρίων στην Θεσσαλονίκη – Έκδοση νέου επισήμου οδηγού

Την αύξηση των συνεδρίων που διοργανώθηκαν τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη έχουν ως αποτέλεσμα οι συντονισμένες προσπάθειες που κάνει το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης…

Την αύξηση των συνεδρίων που διοργανώθηκαν τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη έχουν ως αποτέλεσμα οι συντονισμένες προσπάθειες που κάνει<...> το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Convention & Visitors Bureau – TCVB).

Συγκεκριμένα το 2001 είχαν διοργανωθεί στην πόλη 39 συνέδρια, το 2002, ο αριθμός τους έφθασε τα 77 συνέδρια, και το 2003 τα 157 συνέδρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη κατέχει το 20% της συνολικής συνεδριακής δραστηριότητας της Ελλάδας, ποσοστό το οποίο τείνει να αυξηθεί κατά τη διάρκεια του 2004.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του TCVB, πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα ενημερωμένη έκδοση του Επίσημου Οδηγού του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα έντυπο 84 σελίδων το οποίο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διοργανώσουν συνέδρια, επαγγελματικά meetings και ταξίδια κινήτρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης και παρέχει πληροφορίες για την πόλη (ιστορία, πολιτισμός, δρώμενα, διασκέδαση, γαστρονομία, shopping), τις συνεδριακές υποδομές της Θεσσαλονίκης και όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη διοργάνωση συνεδρίων & ταξιδιών κινήτρων (Επαγγελματίες διοργανωτές συνεδρίων, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι, οπτικοακουστικά συστήματα, κλπ).

Ο Επίσημος Οδηγός του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης τυπώθηκε με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και διατίθεται δωρεάν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Συγκεκριμένα διανέμεται στις σημαντικότερες Εκθέσεις της Διεθνούς Συνεδριακής Αγοράς όπως: ΙΜΕΧ – Φραγκφούρτη, Confex – Λονδίνο, EIBTM – Βαρκελώνη, BTC – Φλωρεντία, κλπ. και αποστέλλεται σε διοργανωτές ή παραγωγούς συνεδρίων του επιχειρηματικού χώρου (corporate market) ή του χώρου των μη κερδοσκοπικών ενώσεων και οργανισμών (association market). Διατίθεται επίσης από τα Γραφεία του TCVB (Μητροπόλεως 40 Θεσσαλονίκη).

Ο Οδηγός του TCVB είναι ένα ακόμη μέσον με το οποίο το πρώτο Convention Bureau που ιδρύθηκε στην Ελλάδα επιδιώκει την αύξηση των συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων που διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024