Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίNέος πρόεδρος ΔΣ για το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης
Ο Βασίλειος Μπρόβας παραιτήθηκε για λόγους συνταξιοδότησης

Nέος πρόεδρος ΔΣ για το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης

Ο κ. Βασίλειος Μπρόβας, πρωτεργάτης της ίδρυσης του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης – Thessaloniki Convention & Visitors Bureau – TCVB και πρόεδρος του TCVB από το 2000 (ιδρυτικό έτος […]

Ο κ. Βασίλειος Μπρόβας, πρωτεργάτης της ίδρυσης του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης – Thessaloniki Convention & Visitors Bureau – TCVB<...> και πρόεδρος του TCVB από το 2000 (ιδρυτικό έτος φορέα) μέχρι τις αρχές του 2009 παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για λόγους συνταξιοδότησης.

Oι αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Δευτέρα 23/03/09, ανέδειξαν ως νέο πρόεδρο του TCVB τον κ. Γιάννη Ασλάνη. Ο κ. Γιάννης Ασλάνης γεννήθηκε στις 28 Μαΐου 1971 στην Αθήνα και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας και κάτοχος Master στα Χρηματοοικονομικά (MSc in Money Banking and Finance) από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής και στη συνέχεια ως γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη. Είναι ιδρυτικό μέλος τoυ Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Convention & Visitors Bureau) και από το 2000 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι επίσης αντιπρόεδρος του Skal Θεσσαλονίκη – Μακεδονία και μέλος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024