Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιεθνές Συμπόσιο με θέμα “e-Business in Travel, Tourism and Hospitality”
Πανεπιστήμιο Αιγαίου - ΕΔΕΤ

Διεθνές Συμπόσιο με θέμα “e-Business in Travel, Tourism and Hospitality”

Διεθνές Συμπόσιο με θέμα “e-Business in Travel, Tourism and Hospitality” διοργανώνουν στις 26 Μαρτίου 2007 στην Αθήνα το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) του υπουργείου Ανάπτυξης και το Πανεπιστήμιο […]

Διεθνές Συμπόσιο με θέμα “e-Business in Travel, Tourism and Hospitality” διοργανώνουν στις 26 Μαρτίου 2007 στην Αθήνα το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) του υπουργείου Ανάπτυξης και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με<...>σκοπό να ερευνήσουν και να προωθήσουν την χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών στην ελληνική τουριστική βιομηχανία. Με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου Συμποσίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των διαβουλεύσεων που είχαν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 12 μήνες, στα πλαίσια του e-Tourism Forum.

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, που επιθυμούν να εμπολουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον ηλεκτρονικό τουρισμό. Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από:

  • την παρουσίαση των συμπερασμάτων και προτάσεων από το e-Tourism forum, αναφορικά με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και τις μελλοντικές, ηλεκτρονικές, επιχειρηματικές εφαρμογές στον τομέα του τουρισμού.
  • αλλά και από την επικοινωνία τους με ειδικούς του ηλεκτρονικού τουρισμού, με τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων.


Η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν και οι κρατήσεις θέσεων πρέπει να γίνουν προκαταβολικά, καθώς ο αριθμός τους είναι περιορισμένος.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024