Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔημήτρης Ανδρίτσος: Ιδανικός προορισμός διακοπών και τις τέσσερις εποχές του χρόνου ο Νομός Φωκίδας

Δημήτρης Ανδρίτσος: Ιδανικός προορισμός διακοπών και τις τέσσερις εποχές του χρόνου ο Νομός Φωκίδας

Για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού Φωκίδας και τα σχέδια της Νομαρχίας για την μελλοντική ανάπτυξη του τουρισμού, επισημαίνοντας παράλληλατα προβλήματα της περιοχής, μιλάει στο Travel Daily News ο Νομάρχης […]

Για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού Φωκίδας και τα σχέδια της Νομαρχίας για την μελλοντική ανάπτυξη του τουρισμού, επισημαίνοντας παράλληλα<...>τα προβλήματα της περιοχής, μιλάει στο Travel Daily News ο Νομάρχης Φωκίδας, κ. Δημήτριος Ανδρίτσος.

“Ο Νομός Φωκίδας”, ανέφερε χαρακτηριστικά “είναι ένας κατ` εξοχήν τουριστικός Νομός, ο οποίος αποτελεί ιδανικό προορισμό και τις 4 εποχές του χρόνου, καθώς όπως εξήγησε “το έντονα γεωμορφολογικά εναλλασσόμενο τοπίο (άγριας ομορφιάς βουνά, αλπικά τοπία, δαντελωτές ακρογιαλιές) δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να θαυμάσει μοναδικής ομορφιάς τοπία και ν` αναπτύξει δραστηριότητες, που θα του δώσουν αξέχαστες συγκινήσεις”.

Η μετατροπή μη λειτουργούντων σχολείων, σε ξενώνες από τον Ε.Ο.Τ. στα ελατόφυτα χωριά του Νομού, η κατασκευή Δασικού χωριού στη θέση Καψίτσα από 21 ξύλινους οικίσκους πνιγμένους μέσα στα έλατα της Γκίωνας, η ανάπλαση των παραλιών του Νομού και η βελτίωση του οδικού δικτύου είναι ορισμένα από τα σχέδια της Νομαρχίας για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Ανδρίτσου στη στήλη `Συνέντευξη`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024