Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνέδριο με θέμα `Φωκίδα: Τουρισμός – Πολιτισμός` διοργανώνει το Σάββατο ο Δήμος Γαλαξειδίου

Συνέδριο με θέμα `Φωκίδα: Τουρισμός – Πολιτισμός` διοργανώνει το Σάββατο ο Δήμος Γαλαξειδίου

Συνέδριο με θέμα `Φωκίδα: Τουρισμός – Πολιτισμός`, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2005, ο Δήμος Γαλαξειδίουστις εγκαταστάσεις των Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων. Το συνέδριο αποτελεί μια οργανωμένη και συστηματική απόπειρα […]

Συνέδριο με θέμα `Φωκίδα: Τουρισμός – Πολιτισμός`, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2005, ο Δήμος Γαλαξειδίου<...>στις εγκαταστάσεις των Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Το συνέδριο αποτελεί μια οργανωμένη και συστηματική απόπειρα αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Νομού και στόχος του είναι να αποτυπώσει τα σημερινά δεδομένα που επηρεάζουν την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, να εξετάσει μέτρα για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και να δημιουργήσει πλαίσιο συνεργασίας για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη Φωκίδα.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί, κορυφαίοι επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού και εκπρόσωποι σημαντικών τουριστικών φορέων της Ελλάδας. Με θεματολογία που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που αφορούν στον τουρισμό, διακεκριμένους ομιλητές και ευκαιρίες για γόνιμο διάλογο, το συνέδριο επιδιώκει να δημιουργήσει τις απαραίτητες εκείνες προϋποθέσεις για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού και την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024