Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕικόνες καταστροφής στην πλατεία Συντάγματος
Εκτεταμένα επεισόδια χθες στο Σύνταγμα

Εικόνες καταστροφής στην πλατεία Συντάγματος

Τα εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα οδήγησαν στην εκκένωση του ξενοδοχείου King George για λόγους ασφαλείας.

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές στα καταστήματα, σε τράπεζες και σε ξενοδοχεία. Κατεστραμμένες στάσεις λεωφορείων, καμένοι κάδοι απορριμμάτων, πέτρες, μάρμαρα και δοκάρια επί των οδών, συμπληρώνουν το τοπίο από τα χθεσινά επεισόδια, ενώ συνθήματα είναι γραμμένα παντού σε τοίχους.

Οι κουκουλοφόροι επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς και πετροπόλεμο ενώ πετούσαν και μολότοφ, επαναλαμβάνοντας το μεσημεριανό σκηνικό, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, ωστόσο τα επεισόδια έλαβαν γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκαν σε όλη την πλατεία. Κουκουλοφόροι συγκρούστηκαν με αστυνομικούς πετώντας πέτρες και μπουκάλια, ενώ έβαλαν φωτιά σε τέντες γνωστού πολυκαστήματος και σε κάδους μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών, την Καραγιώργη Σερβίας και τις αρχές της Σταδίου.Η αστυνομια έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσει τους κουκουλοφόρους. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των κουκουλοφόρων και των αστυνομικών δυνάμεων.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου King George Palace, με γνώμονα την ασφάλεια των ενοίκων και των εργαζομένων προχώρησε στην πλήρη εκκένωση του ξενοδοχείου λόγω του ανεξέλεγκτου χαρακτήρα των επεισοδίων έλαβαν χώρα στην πλατεία Συντάγματος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024