Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈνας νεκρός από πυρκαγιά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου

Ένας νεκρός από πυρκαγιά στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου

Νεκρός εντοπίστηκε μετά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε τη Δευτέρα σε υπό ανέγερση πολυχώρο αναψυχής στο Παλαιό Φάληρο μέσα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Η φωτιά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, […]

Νεκρός εντοπίστηκε μετά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε τη Δευτέρα σε υπό ανέγερση πολυχώρο αναψυχής<...> στο Παλαιό Φάληρο μέσα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Η φωτιά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου γίνονταν εργασίες και πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από κάποιο σπινθήρα στη διάρκεια των εργασιών. Η φωτιά, λόγω των εύφλεκτων υλικών, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκε και στο δεύτερο όροφο.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον υπαρχηγό του σώματος κ.Γιώργο Καρδάρα και τον περιφερειάρχη Αττικής κ.Στέλιο Στεφανίδη, οι οποίες κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο δύο περίπου ώρες αργότερα. Οι δύο όροφοι έχουν σχεδόν καταστραφεί.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο κτίριο βρήκαν στον πρώτο όροφο απανθρακωμένο τον εργάτη, ενώ γίνεται έρευνα και για ένα ακόμα άτομο που δεν έχει διαπιστωθεί αν εγκλωβίστηκε στις φλόγες ή αν πρόλαβε να βγει και απομακρύνθηκε.
Για τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα γίνει έρευνα από επιτροπή πραγματογνωμόνων που θα οριστεί από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024