Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπανέρχονται τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Πάτρας

Επανέρχονται τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Πάτρας

Σε λειτουργία μπαίνουν εντός των επόμενων μηνών αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Πάτρας, που ίσχυαν και κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων κυρίως σε ότι αφορά στον έλεγχο των […]

Σε λειτουργία μπαίνουν εντός των επόμενων μηνών αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της <...>Πάτρας, που ίσχυαν και κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων κυρίως σε ότι αφορά στον έλεγχο των επιβατών, που ταξιδεύουν για Ιταλία, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Λιμεναρχείου, ενώ ορισμένες από τις πύλες του λιμανιού θα κλείσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πελοπόννησος`, η είσοδος της Νόρμαν θα κλείσει, ενώ ανοικτή θα παραμείνει η είσοδος της Καρόλου. Ακόμη, ανοικτή θα μείνει η είσοδος νούμερο 7 της Ηρώων Πολυτεχνείου, όπως και η είσοδος της οδού Γούναρη. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το κλείσιμο ορισμένων εκ των εισόδων κατά μήκος της λιμενικής ζώνης δεν θα γίνει μονομιάς αλλά σταδιακά, κυρίως από την άνοιξη και μετά, ενώ θα κορυφωθούν το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καταστρωθεί, όσοι θα ταξιδεύουν προς Ιταλία θα εισέρχονται στη λιμενική ζώνη από την πύλη 7 της Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και από την είσοδο του σταθμού υποδοχής `Μελίνα`.

Ο λόγος για τον οποίο λαμβάνονται όλα αυτά τα μέτρα είναι διότι το λιμάνι της Πάτρας, ως ευρωπαϊκό, θα πρέπει να έχει τον ίδιο βαθμό ετοιμότητας στον τομέα της ασφάλειας με τα υπόλοιπα λιμάνια της Ευρώπης. Για αυτό το λόγο άλλωστε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιθεωρείται και από ειδικά κλιμάκια ευρωπαϊκών χωρών, ενώ πρόσφατα στους χώρους του λιμανιού βρέθηκε κλιμάκιο Γερμανών ειδικών, οι οποίοι αξιολόγησαν τον τρόπο με τον οποίο περνούν από έλεγχο οι επιβάτες και τα οχήματα, που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς την Ιταλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024