Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕπιστολή διαμαρτυρίας του Νομάρχη Ρεθύμνου στην Ολυμπιακή

Επιστολή διαμαρτυρίας του Νομάρχη Ρεθύμνου στην Ολυμπιακή

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ολυμπιακή Αεροπορία, κατόπιν πληροφορίας που κάνει λόγο για διακοπή των καθημερινών δρομολογίων λεωφορείων της εταιρίαςπρος το αεροδρόμιο των Χανίων, απέστειλε ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Παπαδάκης, ζητώντας […]

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ολυμπιακή Αεροπορία, κατόπιν πληροφορίας που κάνει λόγο για διακοπή των καθημερινών δρομολογίων λεωφορείων της εταιρίας<...>προς το αεροδρόμιο των Χανίων, απέστειλε ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Παπαδάκης, ζητώντας την αναθεώρηση της σχετικής απόφασης.

Αναλυτικά, στην επιστολή του ο κ. Παπαδάκης, όπως δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα `Κρήτη TV`, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ύστερα από τα πρόσφατα δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων, με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιακή Αεροπορία προτίθεται να διακόψει τα δρομολόγια του λεωφορείου της που εξυπηρετεί καθημερινά τους επιβάτες της στη διαδρομή Αθήνα-Χανιά-Αθήνα. Με δεδομένο ότι ο νομός Ρεθύμνου είναι ο τέταρτος τουριστικός προορισμός της χώρας, που σημειωτέον στερείται αεροδρομίου, με κύρια παραγωγική κατεύθυνση τον τουρισμό, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η διακοπή του συγκεκριμένου δρομολογίου θα είναι επιζήμια τόσο στην προσέλευση των τουριστών, όσο και στην εξυπηρέτηση της τοπικής και φοιτητικής κοινωνίας μας.

Συγκεκριμένα, σας αναφέρω ότι το έτος 2005 το λεωφορείο της συγκεκριμένης διαδρομής μετέφερε περίπου 6.500 επιβάτες, ενώ η φοιτητική κοινότητα της πόλης μας αριθμεί περίπου 8.000 φοιτητές. Ευελπιστώ ότι τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου δε θα επιβεβαιωθούν. Σε διαφορετική περίπτωση επιβεβαίωσής τους, παρακαλώ όπως προβείτε στις απαραίτητες εκείνες ενέργειες και πρωτοβουλίες, ώστε να μη διακοπεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο, αφού αυτή η ενέργεια μόνο επιβλαβή αποτελέσματα μπορεί να έχει για το νομό μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024