Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕργατικό ατύχημα σε κεντρικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας

Εργατικό ατύχημα σε κεντρικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2005, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όταν μια εργαζόμενη,ηλικίας 30 χρονών, έπεσε στο κενό κατά τον καθαρισμό των τζαμιών από την εξωτερική πλευρά. […]

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2005, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όταν μια εργαζόμενη,<...>ηλικίας 30 χρονών, έπεσε στο κενό κατά τον καθαρισμό των τζαμιών από την εξωτερική πλευρά.

Αναλυτικότερα, η 30χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό τη στιγμή που καθάριζε τα τζάμια του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου από το εξωτερικό περβάζι και η πτώση της ανακόπηκε από το στέγαστρο της εισόδου, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και να διακομιστεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Από την άλλη, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Τουρισμού – Επισιτισμού, σε πρόσφατη ανακοίνωση της κάνει λόγο για `εργοδοτικό έγκλημα` και τονίζει ότι “η 30χρονη εργαζόταν ως καμαριέρα και η συγκεκριμένη εργασία δεν περιλαμβάνεται στα καθήκοντα της”. “Η επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο ήταν τεράστια και οι εργασίες αυτές επιτελούνται μόνο από κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται δραματικά και μέσα από το συγκεκριμένο περιστατικό η καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων και στον κλάδο των ξενοδοχοϋπαλλήλων”, υπογραμμίζει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Τουρισμού – Επισιτισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024