Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕρώτηση Κουβέλη για τη διακοπή σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα-Χαλκίδα
Βουλευτής Β` Αθηνών ΣΥΝ

Ερώτηση Κουβέλη για τη διακοπή σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα-Χαλκίδα

Λόγω εκτέλεσης έργων ανάπτυξης και αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου Αθήνας-Χαλκίδας από 18 Ιουνίου 2007 έχει διακοπεί η σύνδεση Οινόης-Χαλκίδας και Χαλκίδας-Οινόης με το τραίνο και η μεταφορά των επιβατώναπό και […]

Λόγω εκτέλεσης έργων ανάπτυξης και αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου Αθήνας-Χαλκίδας από 18 Ιουνίου 2007 έχει διακοπεί η σύνδεση Οινόης-Χαλκίδας και Χαλκίδας-Οινόης με το τραίνο και η μεταφορά των επιβατών<...>από και προς τους σταθμούς αυτούς γίνεται με λεωφορεία.

<ι>“Στην συγκεκριμένη διαδρομή, όπου διακινείται ένας μεγάλος αριθμός επιβατών καθημερινά και κατά τους θερινούς μήνες η κίνηση παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη, η παρούσα κατάσταση”Ι>, όπως επεσήμανε ο βουλευτής Β` Αθηνών του ΣΥΝ, κ. Φώτης Κουβέλης, σε χτεσινή ερώτηση του προς τον υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Μιχάλη Λιάπη, “έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες πολιτών, οι οποίοι διακινούνται καθημερινά”.

“Επειδή η διακοπή του συρμού έχει γίνει προ μηνός και δεν έχει αρχίσει να εκτελείται κανένα ακόμη έργο αναβάθμισης του εν λόγω σιδηροδρομικού δικτύου, (οι τεχνικοί δηλώνουν ότι δεν έχει γίνει ούτε το ξεβίδωμα ενός μπουλονιού), το δε έργο έχει αρχικά προγραμματισθεί να ολοκληρωθεί σε διάστημα 22 μηνών και φέρεται ότι δεν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του, όπως συμβαίνει και με τα άλλα έργα συντήρησης του δικτύου” ο κ. Κουβέλης ζήτησε να ενημερωθεί “για ποιό λόγο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες αναβάθμισης του έργου στη συγκεκριμένη περιοχή και ποια είναι η θέση του για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024