Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕσφαλμένους χειρισμούς στο θέμα της Ολυμπιακής καταλογίζει στην Κυβέρνηση ο Ρόβλιας
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Εσφαλμένους χειρισμούς στο θέμα της Ολυμπιακής καταλογίζει στην Κυβέρνηση ο Ρόβλιας

“Σοβαρή ήττα από εσφαλμένους χειρισμούς υπέστη η κυβέρνηση στο θέμα της Ολυμπιακής, εξαιτίας της απόρριψης της Αίτησης Αναστολής από τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Όπως προκύπτει από το κείμενο της διάταξης (απόφασης) του Προέδρου του Δικαστηρίου και, ιδιαίτερα από τις σκέψεις, με αρ. 111-118 αυτής, η Αίτηση Αναστολής απερρίφθη…

“Σοβαρή ήττα από εσφαλμένους χειρισμούς υπέστη η κυβέρνηση στο θέμα της Ολυμπιακής, εξαιτίας της απόρριψης της Αίτησης Αναστολής από τον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου των Ευρωπαϊκών<...>Κοινοτήτων. Όπως προκύπτει από το κείμενο της διάταξης (απόφασης) του Προέδρου του Δικαστηρίου και, ιδιαίτερα από τις σκέψεις, με αρ. 111-118 αυτής, η Αίτηση Αναστολής απερρίφθη, γιατί δεν απεδείχθη ότι πληρούται η προϋπόθεση του επείγοντος, ώστε να ληφθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που ζητούσε η Ολυμπιακή”. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ντίνος Ρόβλιας, σχετικά με την απόρριψη της Αίτησης Αναστολής της Ολυμπιακής.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρμόδιο σε θέματα μεταφορών “είναι προφανές ότι η Ολυμπιακή και η κυβέρνηση εκτίμησαν και χειρίστηκαν λάθος την υπόθεση, δεν ασχολήθηκαν σοβαρά μ’ αυτήν και, τελικώς, η Αίτηση Αναστολής απερρίφθη. Η απόρριψη, όμως, αυτή σε συνδυασμό και με τη δημοσιότητα που εκ των πραγμάτων έλαβε, συνιστά ουσιαστικά μια πολιτική ήττα, που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην πορεία της όλης υπόθεσης της Ολυμπιακής, στην οποία δεν συγχωρούνται λάθη”.

Τώρα, η κυβέρνηση, κατά τον κ. Ρόβλια, οφείλει να ενημερώσει τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για τις επόμενες κινήσεις της. “Πάντως, θα πρέπει να σταματήσει να απαξιώνει την Ολυμπιακή καθημερινά με τις πράξεις, παραλείψεις και τα λάθη της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024