Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΤΙΝ: Αγορά αυξημένου ενδιαφέροντος για τα Ιόνια νησιά η Βόρεια Ελλάδα

ΕΤΙΝ: Αγορά αυξημένου ενδιαφέροντος για τα Ιόνια νησιά η Βόρεια Ελλάδα

Αγορά αυξημένου ενδιαφέροντος για τα Ιόνια νησιά είναι η Βόρεια Ελλάδα, λόγω της εύκολης πρόσβασης(οδικής και αεροπορικής), αλλά και των στενών δεσμών των κατοίκων των δυο περιοχών, όπως επισημαίνεται σε […]

Αγορά αυξημένου ενδιαφέροντος για τα Ιόνια νησιά είναι η Βόρεια Ελλάδα, λόγω της εύκολης πρόσβασης<...>(οδικής και αεροπορικής), αλλά και των στενών δεσμών των κατοίκων των δυο περιοχών, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Εταιρίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων – ΕΤΙΝ, με αφορμή την πρόσφατη ολοκλήρωση της έκθεσης Philoxenia 2005.

Απόδειξη του ιδιαίτερου βάρους που δίνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην προβολή της στην Βόρεια Ελλάδα αποτελεί το γεγονός ότι για να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της στην Philoxenia πραγματοποίησε διαφημιστικές καταχωρήσεις στις μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες `Μακεδονία` και `Αγγελιοφόρος` καθώς και σε επτά τοπικές εφημερίδες των γειτονικών νομών, ενώ στα πλαίσια της έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ, κ. Σωτήρης Βόσδος, μαζί με τους νομάρχες, δημάρχους και εκπροσώπους των νομών παραχώρησαν συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Περιφέρεια συμμετείχε στην Philoxenia με ένα περίπτερο εκτάσεως 110 τ.μ., όπου εκπροσωπήθηκαν και οι τέσσερις νομοί της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τον καθένα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα αξιοθέατα και τα τοπικά προϊόντα τους. Το περίπτερο της ΕΤΙΝ τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αβραμόπουλος, ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ Παυλίδης, κ. Παυλίδης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Καλογερόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Φωτεινόπουλος, η κ. Διαμαντοπούλου με κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., καθώς και ο βουλευτής Ξάνθης κ. Σγουρίδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024