Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕΤΙΝ: Καλά τα μηνύματα για τα Ιόνια Νησιά στη τουριστική έκθεση της Πράγας

ΕΤΙΝ: Καλά τα μηνύματα για τα Ιόνια Νησιά στη τουριστική έκθεση της Πράγας

Η φετινή έκθεση της Πράγας, που πραγματοποιήθηκε από 17 – 20/2/05, χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα θετική για την τουριστική αγορά των Ιονίων Νήσων. Οι πολλοί επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, […]

Η φετινή έκθεση της Πράγας, που πραγματοποιήθηκε από 17 – 20/2/05, χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα θετική για την τουριστική αγορά των<...> Ιονίων Νήσων. Οι πολλοί επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το οποίο επιμελήθηκε και φρόντισε η ΕΤΙΝ, η δυναμική παρουσία πολλών επιχειρηματιών, οι πολλοί τουριστικοί πράκτορες, που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Π.Ι.Ν., το προσωπικό ενδιαφέρον των Δημάρχων Κέρκυρας και Θιναλίων κ.κ. Γ. Τρεπεκλή και Σπ. Βάρελη, η παρουσία όλων των νησιών (τις περισσότερες φορές) στις μπροσούρες των Tour Operators, υπήρξαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκθεσης.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της όλης εικόνας και παρουσίας της Ελλάδας στην έκθεση ήταν η διαρκής διαφήμιση σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης με το γνωστό μήνυμα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης – ΕΟΤ “Ζήστε το δικό σας μύθο στην Ελλάδα”.

Να τονιστεί ότι η Τσεχική οικονομία είναι σταθερά ανερχόμενη στα πλαίσια της Ε.Ε. και οι Τσέχοι, λαός με κουλτούρα και σεβασμό στην παράδοση, αγαπούν την Ελλάδα και γνωρίζουν τα περισσότερα από τα Ιόνια Νησιά. Παράλληλα, όλο και περισσότερες εταιρίες προγραμματίζουν πτήσεις για την Κέρκυρα και Λευκάδα, αλλά και για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά με πακέτα διακοπών φθηνά ή μεσαίου μεγέθους, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις υποδομές, που υπάρχουν σε αρκετά νησιά της Π.Ι.Ν..

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων ημερών της έκθεσης επιδόθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΤΙΝ κ. Παναγιώτη Σκληρό, προσωπικές προσκλήσεις για επίσκεψη στα Ιόνια Νησιά, σε πολλούς Τσέχους δημοσιογράφους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024