Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕΤΙΝ: Θετικά τα μηνύματα από την αγορά της Ολλανδίας
Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων

ΕΤΙΝ: Θετικά τα μηνύματα από την αγορά της Ολλανδίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2007, η διεθνής τουριστική έκθεση `Vakantiebeurs` στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, με τον αριθμό των επισκεπτών της να ξεπερνά τις 60.000. Σημειώνεται πως στην […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2007, η διεθνής τουριστική έκθεση `Vakantiebeurs` στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, με τον αριθμό των επισκεπτών της να ξεπερνά τις 60.000. Σημειώνεται πως στην έκθεση<...>συμμετείχαν 50 χώρες με 1.400 προορισμούς. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ενώ την προσοχή των επισκεπτών μαγνήτισε το περίπτερο των Ιονίων Νήσων, στο οποίο αναζητούσαν πληροφορίες κυρίως για τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γραφείου του ΕΟΤ στην Ολλανδία, φέτος η ζήτηση για την Ελλάδα είναι αυξημένη κατά 20%, την ίδια στιγμή που η Ολλανδική αγορά σημειώνει πτώση ανά τον κόσμο περίπου 6%, σύμφωνα με στοιχεία που παρέχουν οι τέσσερις μεγαλύτεροι tour operators της Ολλανδίας.

Η Ολλανδική αγορά ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους Επτανήσιους επιχειρηματίες που κάθε χρόνο έχουν δυναμική παρουσία στην έκθεση της Ολλανδίας.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια προβολής των Ιονίων Νήσων στην Σκανδιναβία, καθώς τα Επτάνησα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των Σκανδιναβών τουριστών. Για τους επιχειρηματίες, η Σκανδιναβία χαρακτηρίζεται ως τουριστική αγορά που παρέχει δυνατότητες ανάπτυξης.

Μέσα στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η ΕΤΙΝ ήταν η παρουσίαση των νησιών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μουσικής της Στοκχόλμης αρχές Δεκεμβρίου. Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση δημοσιογράφοι και μεγάλοι tour operators.

Την ευθύνη του περιπτέρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είχε η ΕΤΙΝ (Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων), την οποία εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ε. Κατωπόδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024