Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚούβελας: Ο ΕΟΤ στήνει γραφεία φαντάσματα στο εξωτερικό

Κούβελας: Ο ΕΟΤ στήνει γραφεία φαντάσματα στο εξωτερικό

Καταγγελίες και επερώτηση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρη Κούβελα σχετικά με τις ΔΙ.Τ.ΕΞ. του ΕΟΤ κατατέθηκαν προς τον υπουργό Ανάπτυξης Aκη Τσοχατζόπουλο. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούβελας υποστηρίζει […]

Καταγγελίες και επερώτηση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρη Κούβελα σχετικά με τις ΔΙ.Τ.ΕΞ.<...> του ΕΟΤ κατατέθηκαν προς τον υπουργό Ανάπτυξης Aκη Τσοχατζόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούβελας υποστηρίζει ότι ο ΕΟΤ δίνει παραπλανητικά στοιχεία για τα γραφεία που διαθέτει στο εξωτερικό στον κόμβο του στο Ιντερνετ, στον οποίον εμφανίζονται 20 ΔΙ.Τ.ΕΞ., αλλά σε έξι από αυτές, στην Λευκωσία, στο Πεκίνο, στο Βελιγράδι, στο Νέο Δελχί, στο Βουκουρέστι, και στην Κωνσταντινούπολη τα γραφεία είναι ανύπαρκτα.

Ο κ. Κούβελας αναφέρει ότι από παράγοντες του ΕΟΤ δεν πήρε καμιά συγκεκριμένη απάντηση για το θέμα και κατηγορεί τον Οργανισμό Τουρισμού ότι συστήνει γραφεία-φαντάσματα στο εξωτερικό και καταφεύγει σε παραπληροφόρηση και ψευδή ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης ένα χρόνο πριν από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Ζητάει από τον υπουργό να πληροφορηθεί αν λειτουργούν ή όχι γραφεία του ΕΟΤ στις 6 συγκεκριμένες πόλεις και αν ναι να δοθούν οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024