Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΛαφαζάνης: Υπέρογκες οι αυξήσεις στα εισιτήρια των πλοίων
Βουλευτής Β` Πειραιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Λαφαζάνης: Υπέρογκες οι αυξήσεις στα εισιτήρια των πλοίων

Νέο πλήγμα σε βάρος των καταναλωτών, σε μια περίοδο μάλιστα η ακρίβεια καλπάζει, χαρακτήρισε τις αυξήσεις στα εισιτήρια πλοίων ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝκαι […]

Νέο πλήγμα σε βάρος των καταναλωτών, σε μια περίοδο μάλιστα η ακρίβεια καλπάζει, χαρακτήρισε τις αυξήσεις στα εισιτήρια πλοίων ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ<...>και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά.

“Οι καρποί της απόφασης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας να διευρύνει την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών γραμμών, έκαναν ήδη την εμφάνισή τους ενόψει των διακοπών του Πάσχα και της θερινής περιόδου και είναι πικροί” ανέφερε χαρακτηριστικά, αφού όπως συμπλήρωσε οι αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις «απελευθερωμένες γραμμές» κυμαίνονται φέτος από 12-22%, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί μέχρι 30%, και για τις γραμμές δημοσίου συμφέροντος κατά 8%.

“Η κυβέρνηση” κατέληξε “επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι είναι βασικός εμπρηστής της ακρίβειας προωθώντας ένα νέο μεγάλο «δώρο» στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, ενώ ο αρμόδιος Υπουργός τηρεί στάση Πόντιου Πιλάτου κάνοντας έκκληση στο ακτοπλοϊκό κεφάλαιο να προχωρήσει σε «συγκρατημένες αυξήσεις”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024