Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε “πέντε όπλα” στα χέρια ο Πειραιάς θα αναδείξει το σύγχρονο πρόσωπό του

Με “πέντε όπλα” στα χέρια ο Πειραιάς θα αναδείξει το σύγχρονο πρόσωπό του

Η Νομαρχία Πειραιά συνεχίζοντας τις δράσεις της υπέρ του τουρισμού και της ανάπτυξης, συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Τουριστικό Πανόραμα με στόχο την προβολή ολόκληρης της ηπειρωτικής και νησιωτικής περιοχής […]

Η Νομαρχία Πειραιά συνεχίζοντας τις δράσεις της υπέρ του τουρισμού και της ανάπτυξης, συμμετείχε και φέτος στην<...> έκθεση Τουριστικό Πανόραμα με στόχο την προβολή ολόκληρης της ηπειρωτικής και νησιωτικής περιοχής της.

Κατά την ομιλία του, στα εγκαίνια της έκθεσης, ο Νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει τον τελευταίο χρόνο η διοίκηση της Νομαρχίας, με στόχο την αξιοποίηση των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που προσφέρονται με βάση το τρίπτυχο τουρισμός-πολιτισμός-απασχόληση και με κύριο άξονα την ανάδειξη των δυνατοτήτων της περιοχής, την προβολή των πλεονεκτημάτων της στη διεθνή τουριστική αγορά και στη συνεχή βελτίωση των υποδομών.

Ο κ. Μίχας αναφέρθηκε στην ανάγκη να αναδειχθεί το σύγχρονο πρόσωπο της περιοχής και να εκλείψουν τα στερεότυπα που κατέστησαν τις τελευταίες δεκαετίες τα νησιά – αλλά κυρίως το ηπειρωτικό τμήμα – τόπους παρακμής και εγκατάλειψης και έκανε λόγο για τα “πέντε όπλα” που έχει στην διάθεσή της η Νομαρχία για να κερδίσει αυτό το μεγάλο στοίχημα: την πληροφόρηση, την εξωστρέφεια, την συνεργασία, τον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά, και την οργάνωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023