Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηInterdynamic: Μια Ελληνική Τουριστική Εταιρία που σκέφτεται διαφορετικά

Interdynamic: Μια Ελληνική Τουριστική Εταιρία που σκέφτεται διαφορετικά

Interdynamic:
Μια Ελληνική Τουριστική Εταιρία που σκέφτεται διαφορετικά

Ο κ. Τζίμης Σοφίος, Γενικός Διευθυντής της Interdynamic μας αναλύει την κουλτούρα της εταιρίας που δραστηριοποιείται στην διεθνή τουριστική και συνεδριακή αγορά, και έχει λάβει ίσως τις σημαντικότερες βραβεύσεις από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο DMC/PCO από διεθνούς κύρους οργανισμούς.

Η Interdynamic είναι μια εταιρεία άρτια οργανωμένη, που δραστηριοποιείται στη διεθνή αγορά προσφέροντας καινοτόμες, δημιουργικές και δυναμικές υπηρεσίες στους πελάτες της στον τομέα των μεμονωμένων VIP κρατήσεων και συνεδρίων.
Παρέχουμε προηγμένα συστήματα εξυπηρέτησης πελατών υιοθετώντας πάντα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να είμαστε πάντα on-line με τον πελάτη προσφέροντας συναλλαγές μέσω συστημάτων ασφαλών συναλλαγών.

Την εταιρεία καταρτίζουν άτομα με πείρα /επαγγελματισμό στον τουρισμό και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Δουλειά μας είναι να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να φτιάχνουμε πακέτα στα μέτρα τους. Όραμα μας είναι να είμαστε ανάμεσα στους πρωτοπόρους διεθνώς και είναι ένας ο δρόμος που πρέπει να ακολουθείς: ποιότητα και ξεκάθαρες συνεργασίες.

Δεν μπορεί κανείς να πετύχει και να προοδεύσει εάν δεν είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος έναντι των συνεργατών του και να έχουν κοινό όραμα.
Είμαστε δεσμευμένοι στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού στάνταρ και να υπερέχουμε. Για να μπορούμε να βρισκόμαστε στην διεθνή αγορά και να επιβιώνουμε πρέπει να συμβαδίζουμε με τους διεθνείς κανόνες και πρότυπα και να τα ξεπερνάμε. Αυτός ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας και ο ζήλος για ανάπτυξη και δημιουργία μας επιβεβαιώνει ότι ηγούμαστε και ότι δεν βρισκόμαστε σε αμφισβήτηση ταυτότητας και θέσης.

Επίσης είμαστε ανάμεσα στις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογικά εταιρείες στον κόσμο και θα συνεχίσουμε ,έτσι γιατί είμαστε διαρκώς σε μια διαδικασία αναβάθμισης.

Το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας προέρχεται από Ευρωπαϊκές χώρες. Στο υπόλοιπο ποσοστό το κύριο μέρος κατέχουν οι ΗΠΑ.
Οι πελάτες μας ως επί το πλείστον έχουν αξιόλογο επίπεδο γνώσεων και ενδιαφερόντων. Ανήκουν στις μεσαίες η ψηλές κοινωνικές τάξεις και διαθέτουν σεβαστά ποσά προκειμένου να εξασφαλίσουν ήρεμες, πολυτελείς διακοπές με αρκετές ανέσεις.

Έναν πελάτη δεν θα τον εξυπηρετούσαμε στην περίπτωση που θα ζητούσε προϊόντα για τα οποία εμείς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητά τους. Θα αρνιόμουν την δουλειά, γιατί ξέρω ότι δεν θα γινόταν όπως εγώ θέλω να γίνει με αποτέλεσμα να έχω έναν δυσαρεστημένο πελάτη.

Η Interdynamic ξεκίνησε την επένδυση στην κατασκευή κατάλληλης υποδομής για τον VIP τουρισμό από το 1994. Το internet είναι το βασικό εργαλείο προβολής και προώθησης.

Για τα Ελληνικά δεδομένα ήταν ένα αρκετά «πρωτοποριακό» εγχείρημα. Εφαρμόσαμε και εξακολουθούμε να εφαρμόζουμε νέες τεχνικές δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην κατασκευή προγραμμάτων που εξυπηρετούν την προβολή και συναλλαγή μέσω του διαδικτύου.

Στηριχθήκαμε για να καταλήξουμε σε αυτό τον τομέα, σε μία εμπειρία 37 χρόνων στον χώρο του τουρισμού. Η εμπειρία αυτή είναι που στήριξε και στηρίζει το έργο μας.

Πιστεύουμε ότι σαν χώρα μπορούμε να έχουμε τουρισμό πολυτελείας και το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Πρέπει να τονίσω ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων στα γραφεία μας, που κοπιάζουν για να πετύχουν την πραγματικά τέλεια ικανοποίηση και των πιο δύσκολων πελατών. Όλοι μας ξέρουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε στον πελάτη ακριβώς αυτό που ζητά και ακριβώς αυτό που θα του πούμε ότι του προσφέρουμε. «Γκάφες» δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάνει. Απλώς κάποιες φορές μας έχει τύχει κάποιοι συνεργάτες να μην ανταποκρίνονται στα στανταρ που απαιτούνται για τους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα είναι να διακόπτουμε την συνεργασία χωρίς καμία επιπλέον διαπραγμάτευση. Πάνω απ΄ όλα μας ενδιαφέρει να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Βραβεία και ISO

H INTERDYNAMIC A.E, πιστοποιήθηκε από τον πρωτοπόρο διεθνώς στο τομέα πιστοποίησης συστημάτων ποιότητας TUV CERT AUSTRIA με EN ISO 9001:2000.

Για τη πιστοποίηση ποιότητας EN ISO 9001:2000 χρησιμοποιήθηκαν οι πιο αυστηρές διαδικασίες σύμφωνες με τα διεθνή standards που θέτει ο Διαπιστευμένος φορέας Πιστοποίησης.

Μέσα από τη παραπάνω πιστοποίηση, επαληθεύεται η άρτια και σταθερή ποιότητα υπηρεσιών που η Interdynamic A.E παρέχει στους πελάτες της ανά τον κόσμο. Η ποιότητα είναι ο θεμέλιος λίθος της παροχής υπηρεσιών για την Interdynamic A.E. Η διοίκηση και το προσωπικό της Interdynamic AE θεωρούν ότι σε ένα κόσμο με διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, η συνεχής εφαρμογή συστημάτων ποιότητας θα συντελέσει στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας, σε σχέση με τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και τη διαρκή ικανοποίηση των πελατών της.

Επίσης η Interdynamic έλαβε μέρος στο πιλοτικό σεμινάριο για την απόκτηση σήματος ποιότητας για τον τουρισμό. Το Ελβετικό σύστημα ποιότητας Q – Quality Label for Tourism – είναι ειδικό για τον τουριστικό τομέα και οργανώθηκε από δώδεκα σημαντικούς Ελβετούς φορείς του τουρισμού με συντονιστή την Ελβετική Ομοσπονδία Τουρισμού.

Σχετικά με τις βραβεύσεις, το πρόγραμμα μάρκετινγκ της εταιρείας “Marketing Greece as a Premier Destination” καθώς και η κυκλοφορία της τελευταίας μπροσούρας “The Preferred Greek Conference Centers” έχουν φέρει στην εταιρεία διακρίσεις από σημαντικούς και διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς τουρισμού και συνεδρίων.

Συγκεκριμένα τα βραβεία και οι διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία είναι:

  • 2003 PATA GOLD AWARD – Industry — Tour Operator/Travel Agent/DMC/PCO
  • LACP 2003 Spotlight Awards
    Platinum Award for excellence in the development of “The Preferred Greek Conference Centers”.
    Recognition of “The Preferred Greek Conference Centers” as one of the TOP Publicity materials of 2003.
    Recognition of “The Preferred Greek Conference Centers” as one of the BEST DEBUT Gold Across all categories of competition.
    Gold Award for excellence in the development of “The Finest Hotels of the World – The Best of Crete”.
    Recognition of “The Finest Hotels of the World – The Best of Crete” as one of the TOP Publicity materials of 2003.
    Gold Award for “The Finest Hotels of the World – The Best of Crete” as the most creative publicity materials across all categories of competition.
    Gold Award for excellence in the development of “The Finest Hotels of the World – The Best of Greek Islands”.
    Recognition of “The Finest Hotels of the World – The Best of Greek Islands” as one of the TOP Publicity materials of 2003.
    Bronze Award for “The Finest Hotels of the World – The Best of Greek Islands” as the most memorable publicity materials across all categories of competition.
  • Connected International Meeting Professionals Association – CIMPA Award 2003– For Effective use of Technology in Marketing, στις 7 Νοεμβρίου, 2003 στο Διεθνές συνέδριο CIMPA στην Λισσαβόνα Πορτογαλίας
  • 2nd Marketing Award ICCA στο Bussan Koreas στις 26-30/10/2003.
  • RealAdventures Distinguished Travel Site Award για το www.interdynamic.net
  • RealAdventures 3 Stars Travel Site Award για το www.finest-hotels.net.
  • RealAdventures Distinguished Travel Site Award για το www.greekconference.com.
  • 2004 PATA GOLD AWARD – Industry — Tour Operator/Travel Agent/DMC/PCO για την μπροσούρα “The Preferred Greek Conference Centres”. Το μοναδικό που έλαβε ποτέ Ευρωπαίος DMC/PCO στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχή χρονιά.
  • Στοιχεία επικοινωνίας:

    Κεντρικά γραφεία:
    Εθνικής Αντιστάσεως 135, Τ.Κ.
    71306, Ηράκλειο Κρήτης,
    Τ.Θ. 1468,
    Tηλ. 2810 300330,
    2810 220088,
    2810 220266
    Fax. 2810 220785

    Τμήμα συνεδρίων:
    Tηλ. 2810 333862,
    2810 243204,
    2810 243206
    Fax. 2810 282010

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024