Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Ο ΑΙΑ δίνει χορηγίες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Ο ΑΙΑ δίνει χορηγίες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ενεργά συμμετέχει και φέτος ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στον εορτασμό της “Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος”. Ενθαρρύνοντας τη μελέτη των περιβαλλοντικών θεμάτων, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών χορηγεί για 3η συνεχή χρονιά τρεις […]

Ενεργά συμμετέχει και φέτος ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στον εορτασμό της “Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος”. Ενθαρρύνοντας τη μελέτη των περιβαλλοντικών θεμάτων<...>, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών χορηγεί για 3η συνεχή χρονιά τρεις υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος), με αντικείμενο τη δημιουργία εκπαιδευτικού περιβαλλοντικού προγράμματος, τη διαχείριση αποβλήτων και τη δημιουργία βάσης δεδομένων για περιβαλλοντικά θέματα.

Με συνεχή δραστηριότητα και πρωτοβουλίες στον περιβαλλοντικό τομέα, το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” είναι ένα από τα λίγα αεροδρόμια παγκοσμίως με Υπηρεσία Περιβάλλοντος πιστοποιημένη κατά το διεθνές περιβαλλοντικό πρότυπο EN ISO 14001. Ανατρέχοντας στη χρονιά που πέρασε, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2004 αποτέλεσε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική χρονιά για τα προγράμματα ανακύκλωσης που εφαρμόζει το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Οι αυξημένες δραστηριότητες στον χώρο του Αερολιμένα σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία του Αερολιμένα για την παροχή οικονομικών κινήτρων για την ανακύκλωση χαρτιού, πλαστικού, γυαλιού, αλουμινίου, ξύλου και χρησιμοποιημένων ελαστικών, οδήγησε σε υπερδιπλασιασμό των ανακυκλούμενων ποσοτήτων από 654 το 2003, σε 1.504 τόνους.

Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται σχετικά με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης που λειτουργεί στον Κεντρικό Αεροσταθμό (Επίπεδο Αναχωρήσεων / Είσοδος 3 / δίπλα στην `Έκθεση Αρχαιολογικών Ευρημάτων). Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης, οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου θα βρουν επίσης το νέο (7ο) Περιβαλλοντικό Δελτίο, που περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το 2004, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού, των κατοίκων της περιοχής, των δημόσιων αρχών και άλλων οργανισμών για περιβαλλοντικά θέματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024