Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαιδιά από το Μπεσλάν επισκέπτονται περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Παιδιά από το Μπεσλάν επισκέπτονται περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Σήμερα το μεσημέρι φτάνουν στη Θεσσαλονίκη με πτήση από τη Μόσχα 40 παιδιά, που επέζησαν της τραγωδίας της τρομοκρατικής επίθεσηςτον περασμένο Σεπτέμβρη στην πόλη Μπεσλάν (Βόρεια Οσετία), προκειμένου να πραγματοποιήσουν […]

Σήμερα το μεσημέρι φτάνουν στη Θεσσαλονίκη με πτήση από τη Μόσχα 40 παιδιά, που επέζησαν της τραγωδίας της τρομοκρατικής επίθεσης<...>τον περασμένο Σεπτέμβρη στην πόλη Μπεσλάν (Βόρεια Οσετία), προκειμένου να πραγματοποιήσουν διακοπές στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, τα παιδιά φιλοξενούνται στην Ελλάδα με πρόσκληση της τουριστικής εταιρίας `Mouzenidis tours`, που ανέλαβε και όλα τα έξοδα για την μεταφορά και την παραμονή τους στην Χαλκιδική, όπου θα παραμείνουν έως τις 29 Ιουνίου, ενώ το ταξίδι πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου και διευθυντή της εταιρίας `Mouzenidis tours`, κ. Μπορίς Μουζενίδης, η εταιρία του έκανε όλα τα δυνατά, ώστε τα παιδιά που έζησαν τη φρίκη της τρομοκρατικής επίθεσης να έχουν ένα πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα διακοπών, που θα περιέχει και σειρά εκδρομών σε αξιοθέατα της Βόρειας Ελλάδος, καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους της φιλόξενης ελληνικής γης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024