Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρεμβάσεις του ΟΣΕ στη Λάρισα παρουσίασε χτες ο Λιάπης

Παρεμβάσεις του ΟΣΕ στη Λάρισα παρουσίασε χτες ο Λιάπης

Σειρά παρεμβάσεων του ΟΣΕ στη Λάρισα παρουσίασε χτες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2005, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης,ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνάντησης […]

Σειρά παρεμβάσεων του ΟΣΕ στη Λάρισα παρουσίασε χτες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2005, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης,<...>ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στη Νομαρχία με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της Λάρισας ο κ. Λιάπης ανακοίνωσε ότι έχουν προγραμματισθεί από τον ΟΣΕ και προχωρούν οι κατασκευές υπόγειων διαβάσεων οχημάτων, αλλά και πεζών, οι διαδικασίες παραχώρησης γης κατά μήκος των γραμμών στην τοπική κοινωνία για αξιοποίηση, μελέτη αναγνωριστική για τη δυνατότητα παράκαμψης της πόλης της Λάρισας, όπως επίσης και έργα τοποθέτησης ηχοπετασμάτων.

“Η αναβάθμιση των σιδηροδρόμων την οποία προωθούμε δεν σημαίνει μόνο ανάπτυξη των μεταφορών. Σημαίνει ανάπτυξη της περιφέρειας, σημαίνει αποκέντρωση. Σημαίνει παρεμβάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Γι` αυτό βρίσκομαι και εγώ σήμερα εδώ, στη Λάρισα” τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Λιάπης.

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ακούει τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς και την αυτοδιοίκηση. Καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να επιλυθούν χρόνια προβλήματα. Γι` αυτό και ο ΟΣΕ προχωρά στην υλοποίηση μιας σειράς έργων, τα οποία διευκολύνουν σημαντικά τις μετακινήσεις στη Λάρισα. Διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα του πολίτη” κατέληξε ο Υπουργός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024