Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠεριηγήσεις στη πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν Βρετανοί δημοσιογράφοι

Περιηγήσεις στη πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν Βρετανοί δημοσιογράφοι

Την πόλη της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν, προκειμένου να την γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες περαιτέρωοικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, κορυφαίοι δημοσιογράφοι της Μεγάλης Βρετανίας μεγάλων σε κύρος και […]

Την πόλη της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν, προκειμένου να την γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες περαιτέρω<...>οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, κορυφαίοι δημοσιογράφοι της Μεγάλης Βρετανίας μεγάλων σε κύρος και κυκλοφορία εφημερίδων, όπως των `Financial Times`, `Sunday Mirror`, `The Express`, `Daily Mirror` και `Mail on Sunday`.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι οι Βρετανοί δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν τη Βόρεια Ελλάδα, κατόπιν προσκλήσεως τους από την αεροπορική εταιρία British Airways, η οποία μετά και την εγκαινίαση της πτήσης Λονδίνου – Θεσσαλονίκης επιχειρεί να ενισχύσει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά δήλωσε και η κ. Φρέντυ Στίερ, Country Commercial Manager της British Airways στην Ελλάδα “εγκαινιάζοντας την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο, η British Airways δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιοχής και εδραιώνοντάς την σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα. Η πρόσκληση και φιλοξενία κορυφαίων Βρετανών δημοσιογράφων είναι μία μόνο από τις ενέργειες που έχουμε προγραμματίσει για την προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλοντας στον ευρωπαϊκό ορίζοντα της”.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η British Airways συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο τέσσερις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη τύπου Boeing 737.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024