Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠερισσότεροι και `ποιοτικότεροι` οι φετινοί επισκέπτες της Πάτρας

Περισσότεροι και `ποιοτικότεροι` οι φετινοί επισκέπτες της Πάτρας

Περισσότεροι και ανώτερου επιπέδου, σε σχέση με άλλες χρονιές, εμφανίστηκαν οι φετινοί λάτρεις του Πατρινού Καρναβαλιού, που επισκέφτηκαν την Αχαϊκή πρωτεύουσαγια να απολαύσουν από κοντά τους εορτασμούς του τριήμερου των […]

Περισσότεροι και ανώτερου επιπέδου, σε σχέση με άλλες χρονιές, εμφανίστηκαν οι φετινοί λάτρεις του Πατρινού Καρναβαλιού, που επισκέφτηκαν την Αχαϊκή πρωτεύουσα<...>για να απολαύσουν από κοντά τους εορτασμούς του τριήμερου των Αποκριών, σύμφωνα με τους τοπικούς εμπλεκόμενους με τον τουρισμό παράγοντες.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι φέτος όσοι επέλεξαν να επισκεφτούν την Πάτρα, που φέτος είναι και Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, είχαν φροντίσει αρκετά νωρίτερα για τη διαμονή τους, κάνοντας τις απαραίτητες κρατήσεις και έτσι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η τοπική εφημερίδα `Πελοπόννησος`, οι πληρότητες ξενοδοχείων, τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και σε όλη την παραλιακή ζώνη από το Αίγιο, μέχρι την Κυλλήνη και τον Πύργο, είχαν αγγίξει το 100%.

“Μπορεί να ήρθαν και νέοι οι οποίοι διανυκτέρευσαν στο δρόμο, διαπιστώσαμε όμως ότι υπήρξαν και πολλές οικογένειες, που ήρθαν στην Πάτρα, είτε για να συμμετάσχουν στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, είτε για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις” δήλωσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων, κ. Νίκος Παπαλέξης. “Είδαμε εφέτος επισκέπτες, όχι μόνον από τις γειτονικές περιοχές, τον Πύργο, την Κόρινθο ή την Αθήνα, αλλά και από την Θεσσαλονίκη, την Μήλο, την Κέρκυρα, την Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια είχαμε και αλλοδαπούς επισκέπτες”, πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024