Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροχωρά η δημιουργία του Αθηναϊκού Convention Bureau

Προχωρά η δημιουργία του Αθηναϊκού Convention Bureau

Σύντομα θα είναι πραγματικότητα το Αθηναϊκό Convention Bureau με διακριτικό τίτλο `Athens CVB`, με βάση την εκτενή συζήτηση που έγινε χθες μεταξύ του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ΕΟΤ, Ιωάννη Πατέλλη και του προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων Αναστασίου Κούμανη

Σύντομα θα είναι πραγματικότητα το Αθηναϊκό Convention Bureau με διακριτικό τίτλο `Athens CVB`, με βάση την εκτενή συζήτηση<...> που έγινε χθες μεταξύ του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ΕΟΤ, Ιωάννη Πατέλλη και του προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων Αναστασίου Κούμανη.

Για το θέμα υπήρξε εκτενής διαβούλευση του κ. Πατέλλη και του κ. Κούμανη όσον αφορά το καταστατικό της υπό σύσταση αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, στην οποία θα συμμετέχουν επίσης τα Τουριστικά και Ταξιδιωτικά Γραφεία της Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων και η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής. Ακόμα, συζητήθηκε και ο εσωτερικός κανονισμός του Γραφείου Συνεδρίων, Εκθέσεων και Επισκεπτών Αθηνών, όπως επίσης και το επιχειρησιακό σχέδιο του Athens CVB. Ο κ. Κουμάνης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΕΟΤ ότι σύντομα το καταστατικό της σύστασης του Athens CVB θα φέρει τις υπογραφές όλων των φορέων που πρόκειται να συμμετάσχουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024