Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπέχουν οι εργαζόμενοι και η αντιπολίτευση από τα σημερινά εγκαίνια του ΕΟΤ

Απέχουν οι εργαζόμενοι και η αντιπολίτευση από τα σημερινά εγκαίνια του ΕΟΤ

Ο Υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΕΟΤ που γίνονται σήμερα στις 12 η ώρα δήλωσε ότι…

Ο Υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Λιάσκος, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΕΟΤ που γίνονται σήμερα<...> στις 12 η ώρα δήλωσε ότι “αντί η Κυβέρνηση να εγκαινιάσει μια νέα οραματική τουριστική πολιτική για τη χώρα αναδεικνύοντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, εγκαινιάζει ένα ενοικιαζόμενο κτίριο γραφείων του ΕΟΤ χωρίς την συμμετοχή των εργαζομένων σ` αυτό.”

Οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ αποφάσισαν να απέχουν από τα σημερινά εγκαίνια, όπως και οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι `αφού ο πλέον έμπειρος κρατικός φορέας στον Τουρισμό, ο ΕΟΤ διαλύθηκε, οι αρμοδιότητές του εκτινάχθηκαν στο χάος, οι εργαζόμενοί του απαξιώθηκαν και έμειναν χωρίς αντικείμενο και οι τουριστικοί επιχειρηματίες περιδιαβαίνουν τις περιφέρειες της Ελλάδας, μη γνωρίζοντας πού να απευθυνθούν, τίθενται τα ερωτήματα:

  • Υπάρχει σήμερα Ε.Ο.Τ. με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και δυνατότητες αναπτυξιακής ώθησης του τουριστικού προϊόντος;
  • Πώς μπορεί ένας απαξιωμένος τουριστικός Οργανισμός να υλοποιήσει τουριστική πολιτική, όταν έχει αποψιλωθεί και οι εργαζόμενοί του βρίσκονται στο περιθώριο;

Τα εγκαίνια αυτού του κτιρίου, αποκαλύπτουν το πρόβλημα του Ελληνικού Τουρισμού, που εξαιτίας της Κυβερνητικής αδιαφορίας, χρόνια τώρα, πορεύεται με `αυτόματο πιλότο`. Δυστυχώς είναι μια τελετή για ένα κτίριο που δεν έχει μέσα του `ψυχή`, με τους εργαζομένούς του να στέκονται `απέναντι` και τον Τουριστικό κόσμο της χώρας να το αντικρίζει με θλίψη, γιατί συμβολίζει την κατάρρευση του Ελληνικού Τουρισμού.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί την Κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, να ανασυγκροτήσει τον ΕΟΤ προκειμένου να διαδραματίσει το ρόλο που του αρμόζει και να αποκαταστήσει τους εργαζόμενους στον Οργανισμό. Αυτή θα είναι η ουσιαστική προσφορά της στον πολύπαθο κλάδο του Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024