Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροσφυγές κατά του δήμου Ηρακλείου για το `Ξενία`

Προσφυγές κατά του δήμου Ηρακλείου για το `Ξενία`

Προσφυγές κατά του δήμου Ηρακλείου για το θέμα της κατασκευής του αναψυκτηρίου στο `Ξενία`, που είχαν καταθέσει κατά το παρελθόν ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) και η εταιρία `Τουριστικά Ακίνητα`, […]

Προσφυγές κατά του δήμου Ηρακλείου για το θέμα της κατασκευής του αναψυκτηρίου στο `Ξενία`, που είχαν καταθέσει κατά το παρελθόν<...> ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) και η εταιρία `Τουριστικά Ακίνητα`, εξετάστηκαν χτες Μ. Τετάρτη, 27 Απριλίου 2005, από την επιτροπή σχεδίου πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία `Τουριστικά Ακίνητα` κατέθεσε προσφυγή στην Πολεοδομία για το θέμα της κατασκευής του αναψυκτηρίου στο `Ξενία`, υποστηρίζοντας ότι εκεί μπορούν να κατασκευαστούν εγκαταστάσεις μόνο για τουριστική χρήση.

Ένσταση, όμως, είχε κατατεθεί και από τον ΟΛΗ, μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου να προχωρήσει σε τροποποίηση του σχεδίου πόλης, στην περιοχή του `Ξενία`, την οποία χαρακτηρίζει πράσινο, περιλαμβάνοντας και τμήμα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, για το οποίο ο Οργανισμός υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να έχει καμία νομική βάση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024