Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόταση για ευρωπαϊκά συνέδρια για τον τουρισμό στη Pόδο

Πρόταση για ευρωπαϊκά συνέδρια για τον τουρισμό στη Pόδο

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δωδεκανησιακού Oργανισμού Tουρισμού, που συνήλθε υπό την προεδρία του κ. Kαμπουρόπουλου, ήταν και η πρόταση για την θεσμοθέτηση τουριστικού συνεδρίου, πανευρωπαϊκού […]

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δωδεκανησιακού Oργανισμού Tουρισμού, που συνήλθε υπό την προεδρία του κ. Kαμπουρόπουλου, ήταν και η πρόταση για την θεσμοθέτηση τουριστικού συνεδρίου, πανευρωπαϊκού επιπέδου<...>, που θα γίνεται κάθε χρόνο στην Ρόδο<.>. Η πρόταση ανήκει στον κ. Καμπουρόπουλο και η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου κινείται δραστήρια προς την κατεύθυνση αυτή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας 'Ροδιακή', για αυτό ακριβώς το θέμα συναντήθηκε πρόσφατα στις Bρυξέλλες ο πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Oργανισμού Tουρισμού κ. Mαν. Kαμπουρόπουλος με την Eλληνίδα επίτροπο κ. Aννα Διαμαντοπούλου, η οποία υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια αυτή, και ότι κυρίως θα θέσει το συνέδριο αυτό υπό την αιγίδα της Eυρωπαϊκής Eνωσης.
H κ. Διαμαντοπούλου ζήτησε για την διοργάνωση του συνεδρίου (που θα είναι σε ετήσια βάση) οικονομοτεχνική μελέτη, πράγμα που πρόκειται να υποβάλει η νομαρχία.
Η πρόταση έτυχε ευμενούς αποδοχής και αποφασίστηκε να ανατεθεί σε ειδικό γραφείο η οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία στην συνέχεια θα υποβληθεί στην κ. Διαμαντοπούλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024