Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβλήματα σε Δωδεκάνησα και Κρήτη από την κακοκαιρία

Προβλήματα σε Δωδεκάνησα και Κρήτη από την κακοκαιρία

Προβλήματα και τεράστιες ζημιές έχουν σημειωθεί τα τελευταία 24ώρα στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, εξαιτίας των άσχημων καιρικώνσυνθηκών, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Λόγω των […]

Προβλήματα και τεράστιες ζημιές έχουν σημειωθεί τα τελευταία 24ώρα στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, εξαιτίας των άσχημων καιρικών<...>συνθηκών, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Λόγω των ισχυρών ανέμων τα πλοία παραμένουν από προχτές δεμένα στα λιμάνια, καθώς έχει επιβληθεί απαγορευτικό απόπλου από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε τα νησιά της Δωδεκανήσου, πολλά είναι τα σπίτια που πλημμύρισαν και σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου έχουν σημειωθεί ζημιές.

Το νησί της Λέρου έχει κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί και στην Αστυπάλαια, την Κάλυμνο και τη Σύμη.

Μεγάλες είναι όμως οι καταστροφές και στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά, όπου τα νερά της βροχής παρέσυραν δεκάδες αυτοκίνητα, προκαλώντας παράλληλα μεγάλες ζημιές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024