Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣγουρίδης: Μεγαλύτερη η τουριστική αύξηση αν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ήταν ανοιχτές

Σγουρίδης: Μεγαλύτερη η τουριστική αύξηση αν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ήταν ανοιχτές

“Την τουριστική αύξηση, που προήλθε από το εθνικό κεφάλαιο των Ολυμπιακών αγώνων και κατέστησε την Ελλάδα προσφιλή και ασφαλήτουριστικό προορισμό, προσπαθεί να οικειοποιηθεί ο κ. Αβραμόπουλος“, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση […]

“Την τουριστική αύξηση, που προήλθε από το εθνικό κεφάλαιο των Ολυμπιακών αγώνων και κατέστησε την Ελλάδα προσφιλή και ασφαλή<...>τουριστικό προορισμό, προσπαθεί να οικειοποιηθεί ο κ. Αβραμόπουλος, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος συμπληρώνει ότι ο κ. Αβραμόπουλος “απέκρυψε επιμελώς ότι θα ήταν μεγαλύτερη (η αύξηση) αν οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις ήταν ανοικτές.

“Δυστυχώς η Ν.Δ. εξανεμίζει αυτό το εθνικό κεφάλαιο έχοντας κλειστές τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και προβλήματα στην ακτοπλοΐα και την ολυμπιακή αεροπορία” προσθέτει ο κ. Σγουρίδης, ο οποίος υπογραμμίζει το γεγονός ότι “οι άνθρωποι του τουρισμού γνωρίζουν ότι ο λογαριασμός γίνεται τον Νοέμβριο με βάση τον τζίρο των επιχειρήσεων και τότε τα αποτελέσματα ίσως απογοητεύσουν πολλούς”.

Όσον αφορά στη διαφημιστική εκστρατεία, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναφέρει ότι “η έγκαιρη προβολή, για την οποία ο κ. Αβραμόπουλος επαίρεται, οφείλεται στα πρωτοφανή, εκτός προϋπολογισμού, κονδύλια που η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εξασφάλισε στον τουρισμό από τις αποκρατικοποιήσεις των καζίνο, με αποτέλεσμα ο τουρισμός να γλιτώσει τις περικοπές του κ. Αλογοσκούφη.

“Η κυβέρνηση της Ν.Δ.” καταλήγει ο κ. Σγουρίδης “αφού σπατάλησε δύο χρόνια κατηγορώντας την τουριστική πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ανασύρει τώρα τα επενδυτικά προγράμματα και τα νομοθετήματά του και επαναδραστηριοποιεί το Διυπουργικό Όργανο που η ίδια κατήργησε”. Αν αυτό δεν είναι έμμεση αναγνώριση της αποτυχίας της ιδέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης τότε τι είναι; διερωτάται ο κ. Παναγιώτης Σγουρίδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024