Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣημαντικό ευρωπαϊκό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη το 2006

Σημαντικό ευρωπαϊκό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη το 2006

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται του χρόνου το κορυφαίο επιμελητηριακό γεγονός της Ευρώπης και συγκεκριμένα το ετήσιο συνέδριο του Ευρωεπιμελητηρίου, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρόν περίπου 700 σύνεδροι

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται του χρόνου το κορυφαίο επιμελητηριακό γεγονός της Ευρώπης και συγκεκριμένα το ετήσιο συνέδριο του<...>Ευρωεπιμελητηρίου, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρόν περίπου 700 σύνεδροι -Ευρωπαίοι Επίτροποι, υπουργοί, πρόεδροι επιμελητηρίων, αλλά και κορυφαία στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων της Ευρώπης, της Ασίας και των ΗΠΑ.

Το συνέδριο, που συνήθως το τιμά με την παρουσία του ο πρωθυπουργός της εκάστοτε διοργανώτριας χώρας, θα διοργανώσουν το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), που συμμετέχει στο Ευρωεπιμελητήριο ως εθνικός εκπρόσωπος των επιμελητηρίων όλης της χώρας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2006, πιθανότατα στα τέλη Σεπτεμβρίου και στη διάρκειά του προτείνεται να πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, προτείνεται και η διοργάνωση έκθεσης στην οποία η χώρα μας θα έχει τη δυνατότητα να προβάλει τα επενδυτικά `θέλγητρα` της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα τις παραγωγικές επιχειρήσεις της και τον τουρισμό.

Τη σημαντική επιτυχία που αποτελεί για τη Θεσσαλονίκη η ανάληψη της διοργάνωσης υπογράμμισε και ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Δημήτρης Μπακατσέλος, στη διάρκεια χτεσινής συνέντευξης τύπου, με θέμα τον απολογισμό της δράσης του Επιμελητηρίου κατά τους πρώτους μήνες του 2005.

Τόσο ο κ. Μπακατσέλος, όσο και η διευθύντρια του αντιπροσωπευτικού γραφείου της ΚΕΕΕ στις Βρυξέλλες, κ. Ειρήνη Κωνσταντινίδου, χαρακτήρισαν το γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την προβολή της Θεσσαλονίκης, καθώς στο Ευρωεπιμελητήριο συμμετέχουν οι εθνικές επιμελητηριακές ενώσεις από 44 χώρες, που εκπροσωπούν περισσότερα από 2.000 Επιμελητήρια και 18 εκατομμύρια επιχειρήσεις με περίπου 120 εκατομμύρια εργαζόμενους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024