Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣταδιακή άνοδος της τουριστικής κίνησης στη Ρόδο

Σταδιακή άνοδος της τουριστικής κίνησης στη Ρόδο

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι αφίξεις των ξένων τουριστών με τις ναυλωμένες πτήσεις από τις ευρωπαϊκές χώρες προς τη Ρόδο. Έτσι οι αρμόδιοι του αεροδρομίου της Ρόδου εκτιμούν ότι σύντομα θα […]

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι αφίξεις των ξένων τουριστών με τις ναυλωμένες πτήσεις από τις ευρωπαϊκές χώρες προς τη Ρόδο<.><...>. Έτσι οι αρμόδιοι του αεροδρομίου της Ρόδου εκτιμούν ότι σύντομα θα καλυφθούν οι απώλειες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, σχετικά με τον αριθμό των ξένων τουριστών.
Τα περισσότερα πλέον από τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στη Ρόδο, λειτουργούν αυτή την εποχή με πληρότητα που ξεπερνά το 60% ενώ αντίστοιχα ο αριθμός των τουριστών που υπολογίζεται ότι διαμένουν στα ξενοδοχεία και τα συγκροτήματα ενοικιαζομένων δωματίων του νησιού, ξεπερνά τις 60.000.
Η γερμανική αγορά που είχε παρουσιάσει κάμψη στις αφίξεις των τουριστών προς τη Ρόδο, από τις 10 Ιουνίου παρουσίασε ανάκαμψη.
Σχετικά με την Βρετανική αγορά, ο Ιούνιος αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση των τουριστών αυτών, σε σχέση με το 1999 σε ποσοστό που δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ακόμη και το 8%, σύμφωνα με τουριστικούς ιθύνοντες του νησιού.
Η Ελληνική αγορά υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότεροι Έλληνες έχουν προχωρήσει έγκαιρα σε κρατήσεις δωματίων διευκολύνοντας έτσι την ομαλή ροή των τουριστών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024