Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτελέχη τουρισμού της Βουλγαρίας επισκέφτηκαν τον Ψωμιάδη
Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Στελέχη τουρισμού της Βουλγαρίας επισκέφτηκαν τον Ψωμιάδη

Τους αντιδημάρχους Τουρισμού και Οικονομικών του δήμου Σόφιας της Βουλγαρίας κ.κ. Stoyan Lazarov και Gavriel Apostolov υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του, Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. […]

Τους αντιδημάρχους Τουρισμού και Οικονομικών του δήμου Σόφιας της Βουλγαρίας κ.κ. Stoyan Lazarov και Gavriel Apostolov υποδέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του, Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Οι δύο<...>άνδρες, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της 23η Philoxenia, μετέφεραν στο νομάρχη πρόσκληση του δημάρχου Σόφιας κ. Boiko Borisov να επισκεφθεί τη βουλγαρική πρωτεύουσα, την οποία ο κ. Ψωμιάδης έκανε αποδεκτή με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Στη διάρκεια της ημίωρης συνάντησης, συζήτησαν με τον κ. Ψωμιάδη για θέματα συνεργασίας στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και γενικότερα ζητήματα που άπτονται της περαιτέρω σύσφιξης σχέσεων μεταξύ του δήμου Σόφιας και της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024