Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτενότερες οι διμερείς συνεργασίες Ελλάδας – Κίνας

Στενότερες οι διμερείς συνεργασίες Ελλάδας – Κίνας

Ανασκόπηση των διμερών σχέσεων συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας, εξετάζοντας παράλληλα τις προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως στον επιχειρηματικό, τον εμπορικό, τον ναυτιλιακό αλλά και τον τουριστικό τομέα πραγματοποίησαν κατά τη συνάντηση τους την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2006, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Κώστας Καραμανλής, και ο Κινέζος…

Ανασκόπηση των διμερών σχέσεων συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας, εξετάζοντας παράλληλα τις προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας<...>σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως στον επιχειρηματικό, τον εμπορικό, τον ναυτιλιακό αλλά και τον τουριστικό τομέα πραγματοποίησαν κατά τη συνάντηση τους την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2006, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Κώστας Καραμανλής, και ο Κινέζος ομόλογος του, κ. Χου Ζιντάο, στα πλαίσια επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Πεκίνο.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε ακόμη η συνεργασία των δύο χωρών για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως επίσης και στον τομέα της ασφάλειας, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχής πραγματοποίηση τους.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Καραμανλής “μπορεί οι δύο χώρες να απέχουν σε μέγεθος και πληθυσμό, αλλά έχουν ως κοινό στοιχείο τη μακρά ιστορία και τον πολιτισμό τους”.

Από την πλευρά του ο Κινέζος πρόεδρος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, μεταξύ άλλων πολιτικών θεμάτων, στα θέματα ναυτιλίας, ενώ για τα θέματα τουρισμού ανέφερε πως ενθαρρύνει τους Κινέζους να ταξιδεύουν στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024