Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Ocean Majesty
Προερχόμενο από τη Σμύρνη μετέφερε 300 τουρίστες

Στη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Ocean Majesty

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκαν περίπου 300 τουρίστες, οι οποίοι κατέφθασαν στο λιμάνι της πόλης την περασμένη Παρασκευή από τη Σμύρνη και παρέμειναν μέχρι και το μεσημέρι, οπότε και το […]

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκαν περίπου 300 τουρίστες, οι οποίοι κατέφθασαν στο λιμάνι της πόλης την περασμένη Παρασκευή από τη Σμύρνη και παρέμειναν μέχρι<...> και το μεσημέρι, οπότε και το κρουαζιερόπλοιο “Ocean Majesty”, στο οποίο επιβαίνουν αναχώρησε για τον Πειραιά και τα νησιά του Αιγαίου.

Μέχρι τον Οκτώβριο, το Ocean Majesty, χωρητικότητας 1.000 ατόμων, με αφετηρία την τουρκική πόλη, θα καταπλεύσει άλλες πέντε φορές στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι εκπρόσωποι των τουριστικών πρακτόρων έχουν ήδη ζητήσει από τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), να προχωρήσει σε εκπτώσεις στα τέλη ελλιμενισμού των κρουαζιερόπλοιων και να προωθήσει την εκβάθυνση της προβλήτας, στην οποία “δένουν”, τόσο αυτά, όσο και άλλα επιβατηγά πλοία, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα κατάπλου στο λιμάνι μεγαλύτερων σκαφών. Επίσης, ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα για τη συντήρηση και τον εξωραϊσμό του κτιρίου του επιβατικού σταθμού, που αποτελεί – όπως τόνισαν – τη “βιτρίνα” του λιμανιού για όσους επιβάτες προσεγγίζουν τη Θεσσαλονίκη από τη θάλασσα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024