Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύλληψη οδηγού τουριστικού πούλμαν με πλαστό δίπλωμα οδήγησης

Σύλληψη οδηγού τουριστικού πούλμαν με πλαστό δίπλωμα οδήγησης

Στα χέρια ελεγκτών της Νομαρχίας Πειραιά ‘έπεσε’ την Παρασκευή οδηγός τουριστικού πούλμαν, που μετέφερε παιδιά του ΠΙΚΠΑ, μεπλαστό δίπλωμα οδήγησης. Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που έγινε από κλιμάκιο της Διεύθυνσης […]

Στα χέρια ελεγκτών της Νομαρχίας Πειραιά ‘έπεσε’ την Παρασκευή οδηγός τουριστικού πούλμαν, που μετέφερε παιδιά του ΠΙΚΠΑ, με<…>πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που έγινε από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μεταφορών και άνδρες της Τροχαίας, διαπιστώθηκε ότι το δίπλωμα του οδηγού ήταν πλαστό και αμέσως ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 2.048 ευρώ, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 234 ελέγχους που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα τα κλιμάκια των ελεγκτών της Νομαρχίας Πειραιά σε σχολικά λεωφορεία έχουν διαπιστωθεί 13 παραβάσεις συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής οι οποίες αφορούν:

  • 2 για ζώνες ασφαλείας
  • 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου εν ώρα οδήγησης
  • 1 για μη ισχύουσα κάρτα ελέγχου καυσαερίων για την οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 153,6 ευρώ
  • 8 για πλημμελή λειτουργία ταχογράφου

«Η πολιτική μας απέναντι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των παιδιών μας, είναι σε όλους γνωστή από την τετράχρονη παρουσία και δράση μας. Δεν δείξαμε και ούτε πρόκειται να δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε αυτούς που παίζουν με τη ζωή» δήλωσε σχετικά η Υπερνομάρχης Αθήνας – Πειραιά, κυρία Φώφη Γεννηματά.

«Αν και το μέχρι σήμερα ποσοστό καταγεγραμμένων παραβάσεων από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας Πειραιά σε σχολικά λεωφορεία είναι πολύ μικρό, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τους ελέγχους σε συνεργασία με την Τροχαία» δήλωσε από την πλευρά του ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024