Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυλλυπητήρια μηνύματα της ελληνικής Κυβέρνησης για το αεροπορικό ατύχημα
Μπακογιάννη - Σιούφας

Συλλυπητήρια μηνύματα της ελληνικής Κυβέρνησης για το αεροπορικό ατύχημα

Συλλυπητήριο μήνυμα στο Ρώσο ομόλογό της, κ. Sergey Lavrov, για την αεροπορική τραγωδία κοντά στην πόλη Perm, εκφράζοντας την οδύνη της για το χαμό των 88 επιβατών αεροσκάφους της Aeroflot, […]

Συλλυπητήριο μήνυμα στο Ρώσο ομόλογό της, κ. Sergey Lavrov, για την αεροπορική τραγωδία κοντά στην πόλη Perm, εκφράζοντας την οδύνη της για το χαμό των 88 επιβατών αεροσκάφους της Aeroflot, απέστειλε προχτές, Δευτέρα<...>15 Σεπτεμβρίου 2008, η Υπουργός Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο μήνυμά της, η Υπουργός Εξωτερικών εκφράζει, εκ μέρους του ελληνικού λαού, βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και αλληλεγγύη προς το ρωσικό λαό.

Eπιστολή στον Πρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Boris Gryzlov, με αφορμή το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα απέστειλε και ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας. Στην επιστολή του ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024