Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Πετραλιά με Καραμανλή

Συνάντηση Πετραλιά με Καραμανλή

Το Υπουργείο Τουρισμού ήταν το αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και την κ. Φάνη Πετραλιά σε συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης μετά την συνάντηση της με τον πρωθυπουργό, ο τουρισμός αποτελεί…

Το Υπουργείο Τουρισμού ήταν το αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και την κ. Φάνη Πετραλιά σε συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η<...> Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης μετά την συνάντηση της με τον πρωθυπουργό, ο τουρισμός αποτελεί την βαριά βιομηχανία της χώρας και κύριο πυλώνα ανάπτυξης και οικονομίας.

Η κ. Φάνη Πετραλιά σχολίασε, «Έγιναν πολλά τα δυο χρόνια που πέρασαν. Στοχεύουμε και προχωρούμε με συντονισμό και στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας και η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού τουρισμού».

Η κ. Πετραλιά σχολίασε «Η φετινή σεζόν προμηνύεται επιτυχημένη, οι οιωνοί είναι καλοί. Προχωρούμε με γρήγορα βήματα. Έγιναν βήματα, πάμε για άλματα.»

Ερωτηθείς εάν το υπουργείο έχει θέσει προτεραιότητες η κ. υπουργός απάντησε, «Σαφώς και υπάρχουν προτεραιότητες, έχω συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και προχωρούμε».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024