Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤιμητικές διακρίσεις σε όσους βοήθησαν στη διάσωση επιβατών του Sea Diamond
Συγχαρητήρια από Σπηλιωτόπουλο

Τιμητικές διακρίσεις σε όσους βοήθησαν στη διάσωση επιβατών του Sea Diamond

Συγχαρητήρια σε όλους τους Σαντορινιούς και τις Σαντορινιές, σε όλους τους φορείς και στον καθένα και την κάθε μια προσωπικά που, χωρίς δεύτερη σκέψη, έκανε το καθήκον του και βόηθησε στη διάσωση επιβατών του Sea Diamond, όπως επίσης στην Αυτοδιοίκηση, στο Λιμεναρχείο, στο Κέντρο Υγείας, στο Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, στο Επαρχείο Θήρας…

Συγχαρητήρια σε όλους τους Σαντορινιούς και τις Σαντορινιές, σε όλους τους φορείς και στον καθένα και την κάθε μια προσωπικά που, χωρίς δεύτερη σκέψη, έκανε το καθήκον του και βόηθησε στη διάσωση επιβατών του Sea Diamond, όπως επίσης<...>στην Αυτοδιοίκηση, στο Λιμεναρχείο, στο Κέντρο Υγείας, στο Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, στο Επαρχείο Θήρας, στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Θήρας, στη σμηναρχία μάχης Θήρας, στο Αστυνομικό τμήμα Θήρας, στο πλωτό Λιμενικού Σώματος 172 που ήρθε από τη Νάξο, στο Blue Star Πάρος, αλλά στους δημοσιογράφους του νησιού απέδωσε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας την Μεγάλη Τρίτη σε εκδήλωση για την απονομή των σχετικών τιμητικών διακρίσεων στους εθελοντές.

Η Πολιτεία ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Υπουργός οφείλει να θυμάται και να τιμά τους ανθρώπους που την τιμούν. Και αυτό κάνει. Ως Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, “πιστεύω πως έχω ένα λόγο παραπάνω να παίξω αυτόν τον ρόλο. Η εικόνα της Ελλάδας δεν είναι μόνο οι φυσικές ομορφιές, η αρχιτεκτονική και η παράδοση, η γαστρονομία και η πολιτιστική έκφραση. Είναι οι άνθρωποι της, από τους οποίους απορρέουν όλα τα προηγούμενα και ακόμη περισσότερα. Είναι ένα σύστημα αξιών που αποτελεί την άυλη πολιτιστική κληρονομιά και συμβάλλει δικαίως στην συλλογική υπερηφάνεια μας. Είναι το φιλόξενο πρόσωπό μας που δημιουργεί τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία Ελλάδας σε κάθε επισκέπτη. Η δική σας προσφορά αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Πέραν της αυτονόητης ανθρωπιστικής αξίας της, καταδεικνύει το σεβασμό σας απέναντι στον τόπο σας και τους ανθρώπους που θέλουν να τον γνωρίσουν. Η τουριστική συνείδηση είναι ακριβώς αυτός ο σεβασμός και έχει μεγάλη αξία, όχι μόνο σε έκτακτες περιστάσεις, αλλά και στην καθημερινότητα της τουριστικής περιόδου. Όταν δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό τα οφέλη από τον τουρισμό πολλαπλασιάζονται. Είναι η υποθήκη μας για το μέλλον. Τη νέα γενιά, αλλά και τις γενιές που έρχονται”.

Τιμητικές πλακέτες παραδόθηκαν:


  • Στην Ένωση Λεμβούχων Θήρας
  • Στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
  • Στους πλοιοκτήτες και το πλήρωμα του Νήσος Θηρασία
  • και στους πολίτες-εθελοντές της Σαντορίνης: Εμμανουήλ Παράβαλο, Ευάγγελο Παράβαλο, Νικόλαο Δρόσο, στη μικρούλα Ιακωβίνα Δρόσου και στον Πέτρο Καραμολέγκο
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024